Recenzie Huawei Matebook D14


Intră acum și în grupul de

Dacă sunteți în căutarea unui laptop nou, s-ar putea să vă întrebați dacă Huawei MateBook D14 își merită banii. Acest laptop de buget are câteva caracteristici impresionante și ar putea fi o opțiune excelentă pentru studenți sau proprietari de afaceri cu un buget redus. Să aruncăm o privire mai atentă la ce are de oferit acest laptop!

Design și Structură

MateBook D14 Are un corp din aluminiu cu o textură netedă și o atingere rece. Șasiul este solid, iar balamalele sunt solide. Are o grosime de 15,9 mm, astfel încât se potrivește cu ușurință în geantă sau rucsac și cântărește 1,38 kg, astfel încât să-l poți lua cu ușurință cu tine. Fie că este vorba de aspect sau greutate, este foarte potrivit pentru biroul de afaceri sau uzul studenților.

În dreapta este un port USB-C USB-A pentru date și încărcare, precum și un port HDMI de dimensiune completă. În stânga se află un alt port USB-A, precum și un microfon de 3,5 mm și mufă combo pentru căști. Deschideți capacul și veți găsi un afișaj de 14 inchi cu rame subțiri și laterale și un fund gros. Avem, de asemenea, o tastatură de dimensiune completă, un trackpad mare, un buton de pornire care funcționează ca scaner de amprente și NFC în colțul din dreapta jos al Huawei Share.

Display și multimedia

MateBook D14 are un ecran de 14 inchi cu rezoluție Full HD. Balamaua vă permite să înclinați ecranul până la 180 de grade. Display-ul arată bine pentru că are culori naturale și luminozitate adecvată. Are, de asemenea, un design cu unghi larg, în timp ce ramele subțiri fac experiența de vizionare mai captivantă. Dacă doriți să modificați afișajul, există un manager de afișare unde puteți activa Eye Comfort pentru a filtra lumina albastră și a seta temperatura culorii. Aceasta este o nouă tehnologie pentru protecția ochilor.

Dacă doriți să vizionați videoclipuri pe YouTube sau Netflix, difuzoarele stereo ale MateBook D14 sunt suficient de tare și clare pentru o utilizare ocazională. Cu toate acestea, dacă doriți o experiență de ascultare mai bună, îl puteți conecta la difuzoare externe sau căști prin Bluetooth sau mufa pentru căști de 3,5 mm.

Performanţă

MateBook D14 este alimentat de un procesor Intel Core i5-10210U, Intel UHD Graphics și 8/16 GB de RAM. Această configurație poate gestiona cu ușurință sarcinile de studiu și de lucru, inclusiv navigarea grea, MS Office și editarea fotografiilor. Desigur, poate satisface și nevoile dvs. de divertisment. De exemplu, vizionarea de filme și jucarea unor jocuri mai puțin grele.

Durata de viata a bateriei

MateBook D14 are o baterie de 56Wh. În modul „performanță mai bună”, a putut dura aproximativ 10-11 ore. În testul nostru de buclă video, care implică punerea lui în modul avion în timp ce se realizează în buclă un videoclip 1080p la 50% luminozitate și volum, și utilizarea căștilor în modul mai bun de baterie, ne-a adus peste 14 ore de redare, ceea ce este foarte bun.

Aceasta este recenzia noastră reală. Dacă sunteți interesat să cumpărați această tabletă, puteți vizita site-ul oficial Huawei pentru a verifica huawei matebook d14 pret. Sper că poți alege tableta ta preferată!


Intră acum și în grupul de