Laptop accesibil 2022: Cele mai bune 3 sfaturi ale noastre!


Intră acum și în grupul de

În zilele noastre, totul a fost online, iar laptopul a devenit o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Fie că este vorba de școală sau de muncă, investiția într-una dintre acestea este foarte recomandată. Deci, dacă sunteți student sau doar aveți un buget limitat, am întocmit o listă de laptop-uri care oferă cele mai bune performanțe și design pentru prețul lor.

Top 3 cele mai bune laptopuri pe care le puteți obține dacă aveți un buget redus

Huawei Matebook D15

Ultimul pe lista noastră este Huawei Matebook D15, care este considerat unul dintre cele mai bune laptop-uri prietenoase cu bugetul de acolo. Matebook D15 este un bestseller în rândul studenților pentru numeroasele sale caracteristici, ca să nu mai vorbim de faptul că arată și se simte mai scump decât este.

Are un ecran IPS FullView de 15 inchi, 1920 x 1080 (FHD), care este echipat cu o funcție anti-orbire pentru a reduce oboseala ochilor și pentru a vă proteja de lumina albastră. Aceasta are o poziție interesantă pentru camera web datorită ecranului complet de vizualizare; L-au transferat într-o fereastră pop-up între tastatură, care poate fi accesată cu ușurință atunci când este necesar.

Laptopul cântărește mai ușor decât era de așteptat, având în vedere dimensiunea ecranului și a corpului din aliaj de aluminiu, dar asta nu face decât să-i sporească farmecul. De asemenea, are o interfață ușor de utilizat, cu un aspect spațios al tastaturii și un trackpad mare și receptiv, făcându-l foarte confortabil de lucrat.

Unul dintre cele mai bune farmece ale acestui laptop este senzorul de amprentă încorporat în butonul de pornire. Rulează Windows 10 Home cu un procesor Core i5-1135G7 din a 11-a generație cu grafică Intel Xe integrată, 8 GB RAM și un SSD de 558 GB.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop de buget pe care să-l puteți folosi pentru cursuri online, editare de bază și sarcini simple, atunci laptop huawei matebook d 15 este laptopul pentru dvs. datorită prețului său accesibil pentru laptop.

Lenovo Chromebook Duet

Acest laptop este alegerea perfectă pentru studenții care au nevoie doar de un laptop pentru calcule ușoare. Cea mai bună parte este că este atât un laptop, cât și o tabletă, așa că este perfect de luat cu tine pentru studenții și lucrătorii care sunt mereu în mișcare!

Lenovo Chromebook Duet este cea mai bună tabletă pentru laptop 2-în-1. Dispune de o tabletă din aliaj de aluminiu de 1 kg și un panou din spate atașat magnetic cu un trackpad integrat pe care îl răsturnați pentru a acoperi ecranul. În plus, vine și cu o tastatură atașată magnetic, așa că acest laptop nu este practic un 2, ci un 3-în-1!

Duet vine cu 4 GB de RAM și 128 GB de stocare internă (care nu este totuși extensibilă, deoarece nu are un slot pentru card SD sau microSD). Acceptă WiFi 802.11ac și Bluetooth wireless 4.2.

MSI Modern 14

Modern 14 este laptopul MSI cu cel mai mic buget din gama sa sub 500 USD. Este cea mai bună alegere dacă sunteți în căutarea unui laptop pe care să îl puteți folosi pentru sarcinile de zi cu zi. Computerul arată foarte elegant, cu funcții promițătoare pentru ceea ce merită.

Laptopul arată elegant, cu corpul din aluminiu acoperit cu o vopsea metalică gri cărbune care strălucește când prinde lumina. Caracteristicile sale includ un ecran Full HD de 14 inchi (1920 x 1080 pixeli) cu un panou IPS care are unghiuri bune de vizualizare în afara axei, astfel încât să nu existe prea multă distorsiune sau întrerupere. De asemenea, are 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare și un procesor Intel Core i3, care este modest, dar deja la egalitate pentru prețul său.

Una dintre cele mai bune caracteristici este designul ușor de utilizat. Modern 14 are o tastatură iluminată din spate, ceea ce este neobișnuit pentru un laptop din această gamă de preț. Dispunerea tastaturii primește, de asemenea, un degetul mare pentru experiența de tastare satisfăcătoare pe care o oferă.

Acest laptop este, de asemenea, foarte ușor, astfel încât să îl puteți trage cu ușurință în geantă, astfel încât să îl puteți lua oriunde. În cele din urmă, porturile sale permit o gamă largă de conexiuni mai mult decât suficiente pentru nevoile de bază, inclusiv un port USB Type-C (rar pentru laptopuri la acest buget), o conexiune HDMI, un slot pentru card microSD și două porturi USB 3.0.

În general, MSI Modern 14 de 449,99 USD impresionează deoarece oferă o viață bună a bateriei, o calitate decentă a construcției și o combinație bună de porturi. Acum puteți cumpăra MSI Modern 14 de pe site-ul lor, deoarece acesta este laptopul care vă va face sarcinile simple de zi cu zi.

Gânduri finale

Există încă o gamă largă de laptopuri la prețuri accesibile pe care le puteți cumpăra și găsi cu ușurință online, fără a sacrifica designul. Mai ales în mediul actual în care avem nevoie de astfel de dispozitive pentru a îmbunătăți productivitatea, putem găsi un dispozitiv decent, prietenos cu bugetul, cu un aspect elegant și elegant, precum Huawei Matebook D15. Sperăm că această listă v-a ajutat cu decizia dvs. de cumpărare sau cel puțin v-a indicat ce să căutați într-un laptop care pare mai scump decât bugetul dvs..


Intră acum și în grupul de