Recenzie despre Huawei P50 Pocket


Intră acum și în grupul de

După ce și-a pierdut o mare parte din fani din cauza interzicerii de către Google a folosirii smartphone-urilor, Huawei încearcă să mențină competitivitatea produselor sale pe piață. Începe acest nou an cu lansarea unui nou smartphone de ultimă generație. Pentru a ști totul despre Huawei P50 Pocket, îți vom dezvălui în detaliu designul său, caracteristicile și avantajele sale.

Un design ergonomic

Huawei p50 pocket este o nouă gamă de smartphone-uri lansată de marca Huawei de la sfârșitul anului 2021. Este primul smartphone flip produs de Huawei. Din punct de vedere vizual, arată ca Huawei P50 Pro.

Prețul de buzunar Huawei p50 este accesibil, este un Smartphone de buzunar. Este pliabil, cu clapeta cu o reluare a codurilor estetice ale gamei P50 Pro.

Cu o greutate de 190 g și o grosime de 7,2 mm deschis și 15,2 mm închis, poate fi strecurat cu ușurință într-un buzunar. De aici și designul său ergonomic.

Un design premium

Cele două părți ale clapei acestui terminal oferă un design foarte reușit. Când se închid unul împotriva celuilalt, sunt perfect reglați și foarte controlați.

Într-adevăr, acest mic detaliu relevant califică designul premium al acestui Smartphone.

Foi de date :

Dimensiunea ecranului: 6,9 inchi

Definiție: 2790 x 1188 pixeli

Tehnologie de afișare: OLED

Frecvența afișajului: 120 Hz

DPI: 442 dpi

Ecranul

Dimensiunea ecranului terminalului măsoară 6,9 inci. Într-un format pliabil foarte atractiv, este reîmprospătat la o rată de 120Hz. Cu un format OLED rotund de 1,04 inchi, afișează o imagine Full HD+ de înaltă calitate la 2790 * 1188 pixeli.

Un ecran secundar de 1,04 inci la 340*340 pixeli, 328 dpi este notat pe spatele terminalului. Este un mic ecran dedicat notificărilor și widget-urilor fără a fi nevoie să desfaci telefonul. Acest mic ecran secundar este reîmprospătat la 60Hz.

Procesor de sunet

Huawei P50 Pocket este un smartphone foarte puternic și de ultimă generație. Este alimentat de Qualcomm Snapdragon 888 SoC, un procesor dedicat doar terminalelor high-end.

Depozitarea acestuia

Foarte puternic deoarece are 2 tipuri de memorie internă: o versiune de 256 GB și o altă versiune de 512 GB, stocarea sa internă este extinsă prin nanoSD. Versiunea cu 512 GB de stocare este suportată de 12 GB RAM, în timp ce cealaltă versiune are 8 GB RAM.

Sistemul său de operare

Pe lângă configurația sa foarte musculoasă, Huawei P50 Pocket este foarte puternic datorită sistemului său de operare. Acesta rulează sub sistemul de operare EMUI 12. Este o suprapunere Android. Dar terminalul poate rula și sub sistemul Harmony OS.

Bateria sa

Huawei P50 Pocket este alimentat cu o baterie cu o capacitate de 4000 mAh. Compatibil cu încărcare rapidă de 40 W, oferă o autonomie excelentă.

Camera

Cea mai bună caracteristică a Huawei P50 Pocket este camera sa. Are trei camere:

• Un senzor de 13 MP cu unghi ultra-larg de 120° care oferă performanțe foto de zbor înalt

• Un senzor True Chroma de 40MP

• Un senzor cu spectru ultra de 32 MP care permite să te joci cu obiecte fluorescente

Pe scurt, pentru a ști totul despre Huawei P50 pocket, este un Smartphone foarte puternic din punct de vedere al caracteristicilor sale tehnice și foarte musculos în funcție de configurațiile sale. Designul său premium îl face o adevărată bijuterie, iar funcționalitatea sa este foarte inovatoare. Dacă ai ezitat înainte de a alege alte modele de telefoane Huawei, fii sigur și cumpără huawei p50 pocket.


Intră acum și în grupul de