Sfaturi despre cum să faci o fotografie grozavă


Intră acum și în grupul de

De la apariția telefoanelor cu cameră, oricine poate face o fotografie — oricând și de oriunde — fără intervenția unui fotograf profesionist. Ulterior, peste 350 de milioane de fotografii sunt încărcate pe rețeaua de socializare Facebook.

Dar, ce calitate au? Este dificil să răspunzi la această întrebare, ceea ce este plauzibil este că fiecare dintre utilizatori trebuie să urmeze câteva sfaturi pentru a stăpâni tehnicile de bază de fotografiere.

Vom vedea mai jos câteva sfaturi practice pentru obținerea unei fotografii bune.

1.Alegeți camera potrivită

Este ideal ca acesta să fie de ultimă generație. Mulți oameni, fie fotografi profesioniști sau amatori, folosesc smartphone-urile pentru a imortaliza zâmbete, peisaje și uneori lacrimi.

Dintre marile mărci de telefoane, marca Huawei este cea mai cunoscută. Și Huawei P50 Pro este de recomandat dacă fotografia este punctul tău decisiv pentru a cumpăra unul.

Acesta din urmă este echipat cu o cameră dual-array, un ecran OLED de 120 Hz și o versiune Snapdragon 888 4G. Și mai mult, prețul huawei p50 pro 5g 2021 este accesibil în comparație cu cel al concurenților săi.

Acum că ți-ai ales camera, următorul pas este să o stăpânești.

2. Stăpânește setările camerei

Trebuie să înveți cum să-ți manevrezi bine camera înainte de a face o fotografie bună. Dacă ne uităm în special la smartphone, trebuie să știm să folosim diversele instrumente integrate în cameră:

-Setarea modurilor de punct de vedere

Fiți conștienți de faptul că fiecare mod de punct de vedere are particularitatea sa de utilizare și configurația acestor condiții condiționează rezultatul final al capturii dvs. de imagine. Aflați „Când ar trebui să utilizați un mod punct de vedere și cum să-l setați?” »

Acum vom vorbi despre filtre, care sunt instrumente importante pentru a obține o fotografie frumoasă.

-Setarea filtrului

Cu filtrele și în câteva mișcări, este posibil să îmbunătățiți și să adăugați stil și culoare fotografiilor dvs. Există mai multe tipuri de filtre prestabilite pe un smartphone. Ele diferă de la o marcă la alta și de la un dispozitiv la altul. Trebuie să știi să stăpânești acest instrument pentru a face imaginile mai estetice și mai unice.

Acum este momentul să împărtășiți sfaturi și reguli practice de reținut și aplicat atunci când faceți fotografii.

3. Aplicați următoarele reguli

Următoarele reguli sunt foarte de bază pentru fotografi profesioniști. Aplicându-le, veți obține cu siguranță fotografii frumoase.

  • Curăţaţi senzorii sau lentilele dispozitivului dvs
  • Gestionează lumina punând spatele la iluminat
  • Nu uitați să aplicați regula celor două treimi, subliniind subiectul și oferind amploare în fundal.
  • Fă poze în locuri umbrite
  • Țineți dispozitivul la nivelul șoldului când faceți fotografii
  • Pentru a face fotografii, alegeți ora „ Ora de aur ”.
  • Evitați utilizarea blițului ori de câte ori este posibil. Dacă nivelul de lumină este scăzut, setați dispozitivul în modul de noapte sau așteptați lumina zilei.
  • Utilizați inteligența artificială a dispozitivului pentru a vă ajusta automat fotografiile
  •  Simțiți-vă liber să utilizați o aplicație de editare a imaginilor

Urmând aceste reguli, poți obține fotografii frumoase demne de munca unui fotograf profesionist.

Concluzie

Pentru a avea fotografii frumoase, trebuie să vă echipați cu o cameră de ultimă generație. În caz contrar, este necesar să stăpâniți setările diferitelor instrumente necesare pentru realizarea fotografiilor. În sfârșit, respectă cele 3 reguli menționate mai sus atunci când faci fotografii.


Intră acum și în grupul de