Pentru că a cântat la concertul de vineri de la Moscova, „steaua” de pe Aleea Gloriei din Cernăuți a cântărețului Vasyl Gherello a fost demontată


Intră acum și în grupul de

„Steaua” cântărețului Vasyl Gherello de pe Aleea Gloriei din Cernăuți a fost demontată după ce artistul a cântat în cadrul concertului de vineri de pe stadionul Lujniki din Moscova, a anunțat publicația cernăuțeană Liberatatea Cuvântului.

Potrivit sursei citate, de pe Aleea Gloriei din Cernăuți a fost demontată steaua cântărețului Vasyl Gherello, care la 18 martie a participat la concertul de la Moscova, consacrat aniversării ocupării Crimeii, conform anunțul făcut de Consiliul Orășenesc Cernăuți.

Vasyl Gherello s-a născut în satul Vaslovivţi, fostul raion Zastavna, unul dintre cele 11 foste raioane ale regiunii Cernăuți.

Acesta a absolvit în 1991 Conservatorul din Leningrad, iar în prezent locuiește la Sankt-Petersburg.

La concertul din 18 martie de la Moscova Gherello a evoluat împreună cu grupul „Liube”, Oleg şi Rodion Gazmanov, Iulia Cicerina şi cu alte vedete din Federația Rusă, care îl susţin pe Vladimir Putin.

Prin acest act Gherello i-a susţinut pe ocupanţii ruşi, care au atacat militar Ucraina  și merită să fie desconsiderat, mai arată publicația citată.


Intră acum și în grupul de