Ce este Neteller și cum poți depune la cazinouri online?


Intră acum și în grupul de

Neteller este un portofel electronic foarte popular la nivel internațional. Acesta poate fi folosit pentru a stoca bani depuși de pe un card bancar, fie de debit, fie de credit sau prin altă metodă. Acești bani sunt folosiți pentru diferite cumpărături online. De asemenea, poți chiar să obții și un card fizic sau virtual pentru contul de Neteller pentru a avea acces de oriunde și instant la banii contului tău.

Neteller este folosit cel mai des pentru a depune bani la cazinourile sau casele de pariuri online sau pentru a retrage bani de la acestea. De exemplu, dacă nu ai sau nu vrei să folosești cardul bancar din varii motive pentru depunere la MagicJackpot cazino, poți folosi Netteller.

Chiar de la înființarea Neteller în 1999, acesta a fost rolul său principal. A fost primul eWallet folosit la nivel global de către operatorii de jocuri de noroc online. Peste 80% din site-urile de jocuri de noroc de la acea vreme foloseau Neteller ca metodă de plată, iar peste 90% din profitul companiei venea din comisioanele încasate de la operatorii de jocuri de noroc online.

Neteller – Metoda de plată pentru cazinourile online

În prezent, Neteller este folosit pentru mult mai multe lucruri, dar este în continuare una dintre cele mai folosite metode de plată pentru cazinourile online. Trebuie să știi că site-ul Neteller nu are o versiune în română, ci doar în engleză. Tot ce trebuie să faci pentru a-ți crea un cont Neteller este să accesezi site-ul neteller.com și să dai click pe butonul “Join for free”.

Trebuie să completezi informațiile cerute în formularul de înregistrare și să apeși pe Register Now. Acum contul tău este creat. Este un proces foarte simplu care nu implică multe date la crearea contului și nici nu necesită o verificare a adresei de mail sau a numărului de telefon. Este adevărat că ulterior va fi nevoie de completarea mai multor informații personale pentru a putea depune bani de pe un card bancar.

Nu este obligatoriu se depui bani pe Neteller folosind un card bancar, ci poți folosi una dintre peste 55 de metode de plată diferite. Printre cele mai populare metode de plată de numără Skrill, Paysafecard și Trustly.

Încarcă contul Neteller

Pentru a putea depune bani la un cazino online folosind Neteller este necesar să îți încarci contul Neteller folosind una dintre metodele disponibile. Majoritatea operatorilor de cazinouri online acceptă Neteller ca metodă de plată. Trebuie să accesezi secțiunea de depuneri de pe site-ul cazinoului și să selectezi metoda de plată Neteller apoi să introduci suma pe care vrei să o depui. Apoi vei fi redirecționat către site-ul Neteller unde va trebui să te autentifici în cont și să autorizezi tranzacția.

Neteller ca metodă de retragere

Pentru a putea retrage bani de la cazinourile online folosind Neteller trebuie să accesezi secțiunea de retrageri și să selectezi Neteller ca metodă de retragere. Un mare avantaj al retragerilor pe Neteller este acela că banii intră instant în contul tău odată ce operatorul de cazino online a procesat retragerea. Nu există un al doilea timp de procesare cum se întâmplă în cazul retragerilor pe contul sau cardul bancar. Pentru a putea accesa oricând fondurile de pe contul tău Neteller, poți solicita un card fizic și poți retrage de la orice bancomat.


Intră acum și în grupul de