Viceprimarul Lucian Harșovschi face apel ca sucevenii să participe la adunările generale ale asociațiilor de proprietari: Este important ca problemele să fie rezolvate mai întâi în cadrul asociațiilor


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, marți, că urmează să fie organizate adunările generale ale asociațiilor de proprietari din municipiu care nu s-au mai desfășurat pe perioada stării de urgență și de alertă.

El a spus că după doi ani s-au adunat destul de multe probleme care vor trebui soluționate de suceveni în cadrul asociațiilor  de proprietari.

Viceprimarul a transmis că este important ca cetățenii să se implice activ în activitatea asociațiilor de proprietari și să participe la adunările naționale pentru a alege sau a fi aleși în structurile de conducere, dar și să stabilească acțiunile asociației din care fac parte subliniind că sunt foarte multe probleme care pot fi soluționate în cadrul asociațiilor de proprietari și dacă nu se rezolvă acolo se pot adresa Primăriei.

Lucian Harșovschi a declarat că va participa la cât mai multe ședințe ale adunărilor generale ale asociațiilor de proprietari din municipiu mai ales că sunt unele asociații cu un număr mare de apartamente, chiar și 2100,  fiind o comunitate cât o comună.

El a explicat că este de dorit ca proprietarii să fie prezenți la adunările generale ale asociațiilor și a precizat că a solicitat tuturor conducerilor asociațiilor să meargă din ușă în ușă cu convocatorul pentru ca fiecare să ia la cunoștință de organizarea acestor ședințe.

Lucian Harșovschi a subliniat că proprietarii trebuie să fie conștienți de drepturile, obligațiile și responsabilitățile pe care le au cei din conducerea asociațiilor de proprietari.

„Este important ca sucevenii să participe la aceste adunări generale să ia deciziile pentru ei, pentru comunitatea în care trăim”, a spus Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de