Ți-ai dorit dintotdeauna să călătorești în destinații de vis? Află ce joburi îți pot garanta o viață palpitantă și excursii din plin


Intră acum și în grupul de

Lumea este presărată cu mistere și locuri care abia așteaptă să fie descoperite și admirate. Pesemne că demult ți-ai dorit să vizitezi renumitele orașe europene sau, de ce nu, să pășești dincolo de continent, însă niciodată timpul și situația financiară nu s-au aliniat. Din fericire, există câteva drumuri profesionale care se intersectează cu dorințele tale și care îți vor permite să trăiești la înălțime.

Iată ce cariere poți urma dacă ești o fire curioasă și dornică să exploreze toate colțurile lumii

Aștepți cu nerăbdare călătoriile ocazionale de sărbători sau în zilele tale de concediu, însă nu mereu ai suficient timp sau resursele materiale necesare să ajungi exact unde ți-ai dori, în condiții adecvate de cazare și de transport, ajungând să te relaxezi în propriul tău cămin. Dacă scopul tău este să ajungi în locurile la care mulți pot doar să viseze, descoperă joburile care îți vor permite să-ți atingi obiectivul.

  1. Stewardesă

Un loc de muncă unde ești PLĂTITĂ să zbori dintr-o locație în alta săptămânal! Asta da afacere! E drept că nu te vei relaxa în permanență, la urma urmei este la fel ca o călătorie în interes de serviciu unde nu ești scutită de responsabilități și de supravegherea superiorilor. Este totuși un mod de trai incitant și potrivit persoanelor sociabile, vesele și aventuroase. În funcție de compania pentru care lucrezi, destinațiile pot fi care de care mai exotice, iar încasările sunt și ele pe măsură.

  1. Model de videochat

Pentru a te putea delecta cu vacanțe de lux și un trai la fel de extravagant, flexibilitatea și salariul fabulos pe care ți-l poate oferi un job în industria videochatului sunt ingredientele esențiale. Dacă până acum nu ai luat în calcul această opțiune, a venit vremea să reflectezi și să-ți pui următoarele întrebări: Ești o fire extrovertită și încrezătoare? Îți place să ai grijă de aspectul tău și ai vrea să incluzi rutinele de îngrijire în viața de zi cu zi? Atunci ai toate șansele să fii un model bine plătit și să te îmbarci către cele mai exotice destinații. Dacă ai nevoie de îndrumare, descoperă aici Studioul Kendra și explorează avantajele de care poți beneficia încă de la începutul carierei, într-un cadru prietenos și, cel mai important, legal.

  1. Ghid turistic

Oricine are nevoie de ponturi și informații prețioase în calitate de turist, așa că de ce să nu faci tu onorurile? Ai șansa de a însoți și de a redescoperi împreună cu alți exploratori curioși locurile tale preferate și punctele de interes ale vizitatorilor și ale localnicilor deopotrivă. Gustă nu doar mâncărurile, ci și istoria locală și creează momente memorabile pe care să le împărtășești celor dragi sau, de ce nu, în propriul tău blog/vlog.

  1. Fotograf

De multe ori vezi o clădire mai ciudată, o plantă interesantă sau un cer încărcat de nori și-ți spui în sinea ta: trebuie să faci o poză! Găsești inspirație chiar și în locurile cele mai comune și cunoști unghiul potrivit pentru ca fotografia să prindă viață. Te regăsești în această descriere? Atunci meseria de fotograf profesional este pentru tine! Poți face poze pentru diverse evenimente sau poți alege să călătorești și să surprinzi peisaje uimitoare, vedete internaționale sau tradiții locale și să câștigi bani pentru munca depusă. Zâmbește!

Ai prins deja gustul drumului către necunoscut? Viața este prea scurtă ca să nu o savurezi din plin, așa că scufundă-te în aromele internaționale ale noului tău parcurs profesional.(S.E.O.)

Sursa foto: Pexels.com


Intră acum și în grupul de