4 Factori cheie de care să ții cont înainte de a alege o casă de pariuri


Intră acum și în grupul de

Ești în căutarea unei case de pariuri care să-ți ofere un bonus pariuri sportive atractiv și profitabil? Iată care sunt patru factori cheie după care trebuie să te ghidezi pentru a lua decizia potrivită!

Încasarea bonusurilor oferite de casele de pariuri este condiționată de anumite cerințe, unele mai ușor și altele mai greu de îndeplinit. Pentru bonusurile de înregistrare, de bun venit sau cele oferite la prima depunere, trebuie de obicei să începi prin deschiderea unui cont la casa de pariuri pe care o preferi. Apoi trebuie să trimiți o serie de documente necesare pentru verificarea identității tale și a informațiilor pe care le-ai trecut în cont.

Pasul următor este să faci o primă depunere care variază în funcție de valoarea bonusului pe care vrei să-l primești. Ți se acordă apoi bonusul promis în contul tău de pariere și apoi începi să rulezi cu bani reali până îndeplinești condițiile de rulaj și ți se permite să retragi banii câștigați.

Pentru celelalte tipuri de bonusuri pe care le oferă casele de pariuri ești mai întâi înștiințat în legătură cu oportunitatea respectivă prin diferite mijloace media. Apoi, trebuie să completezi niște date solicitate de casa de pariuri pentru a activa bonusul, să îndeplinești condițiile de depunere sau de rulaj și abia apoi poți intra în posesia bonusului și paria efectiv cu el.

În mare, aceștia sunt pașii pe care tu, ca parior, trebuie să-i îndeplinești pentru a beneficia de un bonus. Însă există și câteva detalii cărora trebuie să le acorzi o atenție deosebită și în funcție de care să alegi casa de pariuri care ți se pare cea mai potrivită. Iată patru din acestea:

1. Rulajul bonusului

Rulajul bonusului este de departe cel mai important lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi o casă de pariuri în funcție de bonusul pe care aceasta îl pune la dispoziție. De obicei, rulajele sunt diferite de la o casă de pariuri la alta, dar pot varia și în funcție de cât de mare este fiecare bonus.

Cele mai multe case de pariuri impun un rulaj de 5x. Dar există și excepții care te obligă să rulezi bonusul de 10x înainte de a fi capabil să efectuezi o retragere. De aceea, chiar dacă o casă de pariuri poate părea o alegere mai bună pentru bonusul mare pe care îl oferă, dacă judeci și după acest rulaj s-ar putea să-ți schimbi radical părerea.

2. Cote minime pentru rulajul bonusurilor

În ceea ce privește rulajul unui bonus, mai trebuie să ții cont și de cotele stabilite de casa de pariuri la care pariezi. Ține cont de faptul că o cotă mai mare poate face ca bonusul respectiv să-și piardă complet valoarea și din cauza ei să nu poți solicita niciodată o retragere. De aceea, înainte de a alege o casă de pariuri sau alta, fii atent și la acest detaliu.

O cotă minimă acceptabilă de rulaj este una cuprinsă în intervalul 1.30 – 1.70. Tot ce atinge valoarea 2.00 pe de altă parte, ar trebui evitat.

3. Metoda de depunere

Majoritatea caselor de pariuri interzic anumite metode de depunere. De exemplu, cele mai multe refuză depunerile prin Skrill sau Neteller atunci când este vorba de acordarea unui bonus.

De aceea, verifică și această condiție și asigură-te că poți depune banii tăi printr-o metodă acceptată de casa de pariuri la care vrei să joci.

4. Tipuri de pariuri

Pentru rulajul bonusurilor nu se acceptă chiar orice tip de pariu. Cele mai multe case de pariuri nu acceptă pariurile asiatice sau alte pariuri cu risc foarte mic. De asemenea, se pare că nici pariurile live nu sunt chiar încurajate. Mai mult, nici cele cu opțiunea cash out nu se calculează de obicei ca rulaj al bonusului.

Așa că înainte de a te bucura de prospectul obținerii unui bonus, ai grijă ca agenția de pariuri care îl oferă să accepte tipul de pariu preferat de tine. Termenii și condițiile fiecărei case de pariuri există undeva scrie negru pe alb, pe înțelesul tuturor. Asigură-te că le citești cu atenție!


Intră acum și în grupul de