Lume, lume, EXPERTOPTIC vă așteaptă în una din cele 6 locații pentru a vă alege ochelarii potriviți!


Intră acum și în grupul de

În cursa haotică de a rezolva cât mai multe taskuri în fiecare zi, este ușor să vă neglijați. Vederea încețoșată începe să devină o constantă în viața voastră. Apar și durerile de cap, lăcrimatul excesiv… Astfel de stări ar trebui să vă trimită cât mai curând la un consult. EXPERTOPTIC, cu 6 locații fizice dintre care una în Suceava, vă așteaptă la consult gratuit.

Dacă veți căuta servicii de optometrie Suceava EXPERTOPTIC este locul potrivit. Consultul este gratuit, dar trebuie să vă programați. Veți putea face asta simplu și rapid, online sau telefonic.

Ochelarii nu sunt o povară, ci un accesoriu chic, cu dublu rol

Poate că unii dintre voi se simt stânjeniți și frustrați de faptul că au pierdut din acuitatea vizuală. Se simt incomodați și cu un aspect total diferit atunci când poartă ochelarii. Acesta este un caz clasic de alegere greșită a ochelarilor. Aceștia fie nu sunt adecvați stilului vostru de viață, fie nu sunt, estetic vorbind, o alegere potrivită.

Din fericire pentru purtătorii de ochelari din zilele noastre există diversitate de producători, stiluri, culori și forme. Nu se poate spune că există un model de ochelari ce se potrivește tuturor. Această experiență poate fi destul de copleșitoare. Ce se alegeți? Lăsați-vă pe mâna specialiștilor! Consilierii de la EXPERTOPTIC, pagina oficială este expertoptic.ro, sunt prompți, pricepuți și vă ghidează alegerea în funcție de ce anume vă avantajează.

Unul din cele mai importante aspecte se referă la stilul de viață al purtătorului. Ochelarii îi veți purta mereu, zi de zi. Această dependență însă nu trebuie să fie un chin. Așadar vă alegeți ochelarii în funcție de cum vă desfășurați viața: sporturi practicate, domeniul de activitate, etc. La fel de important este să țineți cont de: fizionomie, culoarea ochilor, forma sprâncenelor.

Rame de la mari branduri, veți găsi la EXPERTOPTIC – online sau în locațiile fizice

Dacă vă propuneți ca ochelarii pe care îi veți purta să fie mai degrabă un plus în estetica chipului, atunci este indicat să vă orientați interesul spre ramele de la branduri de renume. La EXPERTOPTIC aveți sezon după sezon noi apariții ce completează gama și așa destul de variată. Rame marca Police, Nina Ricci, Ana Hickmann, Nordik sau Silhouette sunt doar câteva nume răsunătoare care tronează în vitrinele locațiilor EXPERTOPTIC.

În completarea ochelarilor de vedere lista de produse disponibilă pentru publicul larg include și ochelarii de soare. De cum începe sezonul cald începem să avem noi preocupări. Aplicăm creme cu factor de protecție pentru piele, dar ochii cum îi  protejăm? Cu ochelarii de soare. Evitați să achiziționați astfel de ochelari doar cu rol estetic. Desigur, îi veți găsi în magazinele mari, în hipermarketuri, dar nu vă protejează în vreun fel vederea. La EXPERTOPTIC veți găsi ochelari de soare potriviți, inclusiv pentru cei care practică diverse sporturi.

Descoperiți serviciile complete și din pagina oficială

EXPERTOPTIC vă așteaptă să treceți pragul magazinelor fizice, dar și în online. Descoperiți serviciile complete disponibile aici, cum este spre exemplu reparația ochelarilor. Tot aici găsiți o gamă largă de lentile de contact, atât cu dioptrie, cât și cosmetice.

Prețuri încântătoare, varietate de produse de calitate și 100% originale vă așteaptă în vitrinele EXPERTOPTIC. Ce veți alege trebuie să vă mulțumească pe deplin și să vă redea încrederea de sine și vederea clară!

Contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589


Intră acum și în grupul de