Nu ai avut succes cu scosul banilor la cazinou până acum?


Intră acum și în grupul de

Ai avut și tu surpriza neplăcută de a nu fi plătit la un cazino online? Există numeroase cazuri în care jucătorii și-au depus banii, au început să parieze și unii chiar au reușit să câștige marele jackpot după care să își dea seama de faptul că cei de la cazino i-au respins cererea de a retrage fondurile. Se întâmplă des și destul de mulți jucători s-au plâns de problema cu retragerea banilor de pe anumite site-uri de cazinouri online. Poți beneficia de free spins adică rotiri gratuite la cazinoul tău preferat cu ajutorul codurilor promoționale.

Cel mai bun mod de a-ți da seama din ce cauză ți-a fost respins transferul este să găsești motivul pentru care a fost respins, întrucât fiind o tranzacție vei putea să vezi și motivul respingerii acesteia. Majoritatea cazinourilor online, cu mici excepții, vor dori să ofere o experiență cât mai plăcută jucătorilor și în niciun caz să fie genul de afacere păguboasă. Să vedem câteva motive pentru care s-ar putea să fi ajuns în situația ca o tranzacție să îți fie respinsă.

Nu juca la cazinouri nelicențiate

Primul lucru pe care ar trebui să îl faci când auzi despre un cazino că nu și-a plătit jucătorii este să nu joci la acel cazino. De obicei este imposibil să mai poți face ceva odată ce ai jucat deja banii la un cazino fără licență, însă ceea ce poți face este să te documentezi puțin înainte și să vezi ce spun și alți jucători despre acel cazino. De cele mai multe ori atunci când un cazino a întârziat să își plătească jucătorii sau nu i-a mai plătit deloc va fi marcat pe internet. Cele mai bune locuri în care poți căuta informații despre un anumit cazino sunt forumurile și recenziile direct de pe site-ul cazinoului.

Totuși, cel mai bun mod de a evita complet un cazino care nu este licențiat este să cauți listele negre, blacklist în engleză, pe Google pentru a afla exact acele cazinouri care nu dețin licență. Spre deosebire de un forum sau de recenziile de pe site-ul unui cazino, care pot să fie sigure sau nu, aceste liste negre sunt verificate în mod constant de către autorități și organizații oficiale tocmai pentru a putea să protejeze jucătorii și să le ofere informații cât mai exacte și mai apropiate de adevăr.

Tot ce trebuie să știi despre retrageri

Evident că dacă vei juca la un cazino fără licență șansele să nu mai poți retrage banii sunt de aproape 100%. Totuși, să vedem puțin cum funcționează o retragere. În momentul când ai făcut prima ta tranzacție la cazino probabil că nici nu ai realizat când ai depus banii cât de repede ți-au și apărut pe site-ul cazinoului. În schimb, în momentul când vrei să retragi câștigurile și banii de pe un site de cazinouri lucrurile stau diferit. Trebuie mai întâi să înțelegi care sunt procesele ce se desfășoară în spatele ecranului.

Mai întâi, pentru a putea să îți retragi o anumită sumă de bani de la un cazino online trebuie să te loghezi în contul tău și să intri la secțiunea cu retrageri sau withdrawals. După aceea va trebui să introduci suma pe care dorești să o retragi în contul tău, metoda prin care vrei să retragi(transfer bancar direct, Bitcoin, portofel electronic, card), va trebui să confirmi alegerile făcute și să trimiți cererea de retragere a banilor pentru a trece la pasul următor. Cazinoul va începe să îți verifice validitatea tranzacției și îți va apărea că tranzacția este în așteptare, ceea ce înseamnă că procesul încă nu a început ci ar putea să înceapă în curând.

De obicei durează până la două zile până când departamentul de finanțe începe să proceseze plata și îți va apărea că tranzacția ta este în procesare. După ce departamentul de finanțe a verificat urmează ca departamentul pentru securitate să verifice dacă într-adevăr tu ești persoana care încearcă să scoată banii și dacă ai reușit să respecți toate regulile, termenii și condițiile impuse de cazino pentru a retrage banii. Acest proces va dura undeva la 2 până la 5 zile, întrucât autoritățile respective trebuie să respecte toate legile și normele în vigoare.

Dacă totul a decurs cu bine până în acest punct urmează ca banii să îți fie transferați către banca pe care ai ales-o sau instituția de procesare a banilor. De reținut este faptul că în funcție de instituția aleasă poate să dureze până la 5 zile până când respectiva instituție să îți ofere acces la banii tăi. După cum probabil ai observat și tu, tot procesul poate dura chiar mai mult de o săptămână, motiv pentru care te sfătuiesc să ai grijă atunci când alegi cazinoul la care să joci.

Asigură-te că ai respectat regulile cu privire la retrageri

Nimănui nu îi place să vadă că i-a fost refuzată cererea de retragere, însă există câteva motive simple pentru care se poate întâmpla acest lucru. Un motiv destul de des întâlnit este faptul că ai încercat să retragi o sumă mai mică decât suma minimă permisă de cazino. Fiecare cazino are o limită minimă de retragere a banilor, întrucât aceste procese sunt supuse unor taxe. Un alt motiv poate să fie acela că sistemul de la cazino de procesare a plăților are o problemă sau nu funcționează în parametrii. De asemenea, asigură-te că nu ai încălcat vreo regulă de la cazino cu privire la vârsta minimă a jucătorilor sau că nu ai folosit contul vreunui prieten pentru a te înregistra.

Concluzie

Cel mai important aspect atunci când vine vorba de retrageri este să te înscrii la un cazino licențiat. Șansele sunt foarte mari să îți pierzi banii dacă te joci la un cazino fără licență. Retragerile durează destul de mult timp în general, motiv pentru care nu ai vrea să pierzi și mai mult cu tot acest proces până să îți vină banii. Nu în ultimul rând, asigură-te că ai respectat regulile cazinoului cu privire la retragerile de bani.


Intră acum și în grupul de