Summer Sale a început la Iulius Mall Suceava cu oferte de până la 70%


Intră acum și în grupul de

Ready to go, verde lime, dungi colorate, talie joasă, decupaje sunt câteva dintre tendințele despre care casele de modă internaționale le-au pregătit pentru colecțiile de primăvară-vară. Ca să fii mereu în pas cu ultimele apariții fashion din această vară, la Iulius Mall Suceava am dat startul Summer Sale, cu reduceri care ajung și până la 70%. Vino și vezi ce ți-au pregătit brandurile tale favorite și keep it up în această vară, care se anunță a fi plină de super evenimente!

2022 este anul în care inhibițiile sunt lăsate în urmă, iar asta se vede și din noile colecții pentru vară. Iulius Mall Suceava lasă prețurile în urmă și te așteaptă să te bucuri de campania Summer Sale, unde brandurile afișează reduceri de până la 70% . NissaBershkaTerranovaKenvelo, Valerio StudioMotiviColin`s și multe alte magazine propun ultimele outfit-uri gândite de designeri, la prețuri reduse.

Piesele sezonului, în materie de pantofi, sunt reprezentate de sandalele cu platformă sau cele care acoperă glezna, tocurile cu modele ieșite din tipare, iar bărbații sunt așteptați să încerce pantofii simpli. CCCSizeerSkechersOffice ShoesMedeaDeichmann și celelalte branduri de profil din Iulius Mall Suceava te întâmpină cu oferte de până la 60%!

Și brandurile dedicate celor mici au reduceri de până la 50%. Jucăriile de la Noriel sunt reduse la jumătate din preț.

Modul în care ne îngrijim tenul și atenția acordată produselor de skin-care este unul dintre topicurile principale anul acesta. Te așteptăm în locațiile Xpert BeautyMondo KosmetikCupioThe Makeup Shop și Sephora, din Iulius Mall Suceava, să discuți cu specialiștii în domeniu, dar și să descoperi super promoțiile Summer Sale!

Vara asta nu lăsa nimic la voia întâmplării! Accesorizează-ți ținutele de la brandurile tale favorite din Iulius Mall care au acum promoții! Splend`Or, Sabrini, Meli Melo, Atlantis Gold expun noile colecții, dar și oferte incredibile.

În Iulius Mall reducerile au ajuns și la Natur World, Sensiblu, Dr. Green, Top Shop, Samsonite, Cartofisserie și Dabo Donner.


Intră acum și în grupul de