Ce să împachetezi pentru vacanță? 6 articole esențiale pe care să le iei cu tine


Intră acum și în grupul de

 

 

Este foarte important să știi ce să împachetezi în bagajul pentru vacanță, mai ales dacă ești condiționat de numărul de bagaje. Culori luminoase, costume de baie drăguțe și rochii maxi fluide, cosmetice și creme pentru protecție solară, toate trebuie să își facă loc în valiza ta. Împachetarea bagajului pentru concediu poate fi  o sarcină de-a dreptul stresantă. Așadar, iată ce ar trebui să conțină bagajul tău, pentru a te asigura că arăți și te simți fabulos.

O rochie în care să te simți frumoasă

Uneori este greu să știi cu ce să te îmbraci seara în vacanță. Ajungi prin a arunca în gentă cinci rochii doar de dragul de a fi acolo, și porți doar două. Probabil că nu vei merge la restaurante de lux în fiecare noapte de vacanță. Deci, o rochie care îți place și în care te simți bine poate fi suficientă. Poți alege și dintre variantele de rochii denim, care sunt la modă și ușor de integrat în ținute. Apoi, poți arunca un top elegant peste rochie și asta o transformă într-o ținută nouă. Și dacă ai împachetat câteva accesorii diferite, atunci sigur că ești pregătită pentru câteva zile! 

Haine pentru seri răcoroase

O mulțime dintre destinațiile fierbinți pot avea temperaturi scăzute seara. De asemenea, dacă ești la mare sau mergi într-o excursie cu barca, s-ar putea să bată puțin vânt. Împachetează întotdeauna un cardigan sau un hanorac ușor pentru a nu simți frig seara. Un hoodie sau un pulover sunt într-adevăr elemente esențiale. 

Costum de baie

Pentru că nu poate să lipsească din vestimentația pentru plajă, în mod sigur costumul de baie este o piesă foarte importantă din bagajul pentru vacanța ta de vară. Alege dintre modelele de costume din două piese sau cele întregi și bucură-te de vacanța ta.

Pălărie

Nu uita de pălărie pentru a-ți proteja capul de soare. Prea multă lumină solară directă pe cap poate provoca insolație sau, cel puțin, o oarecare exfoliere inestetică a pielii de pe scalp. Indiferent dacă este o șapcă sau o pălărie de soare, asigură-te că iei ceva care să te protejeze în călătoria ta. În plus, o pălărie mare și minunată de soare arată grozav în fotografii!

Sandale confortabile

Când vine vorba de a decide ce să porți în vacanță, cu siguranță nu vei dori să porți șosete și pantofi când ești pe plajă la soare – vei dori să-ți petreci timpul plimbându-te în sandale, astfel încât degetele de la picioare să poată respira. Cele mai potrivite sunt o pereche de sandale care să ofere sprijin pe orice tip de suprafață. Poți alege niște sandale cu toc sau sandale cu talpă joasă pentru plimbările prin oraș. Sandalele de mers sunt ideale dacă urmează să faci o mulțime de drumeții, acest tip de încălțăminte au o bază groasă care te va împiedica să simți pietrele ascuțite și denivelările. Acestea nu au un aspect foarte elegant, dar sunt cu siguranță cea mai practică opțiune atunci când faci ceva aventuros. În plus, sandalele vor arăta foarte bine atât la rochie cât și la pantaloni scurți, cum ar fi cei pe care îi găsești pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/pantaloni-scurti.

Ochelari de soare

Întotdeauna împachetează două perechi de ochelari de soare. Ochelarii de soare sunt obiectul cel mai frecvent uitat, pierdut sau spart din garderoba de vacanță, așa că merită întotdeauna să îți aduci o rezervă. Întotdeauna sunt recomandate lentilele polarizate pentru a-ți proteja eficient ochii. Nu numai că arată grozav în fotografii, dar îți asigură o vedere mai bună blocând razele soarelui și lumina puternică. În același timp, aceștia oferă o imagine clară, nedistorsionată.


Intră acum și în grupul de