Identifică stilul vestimentar care ți se potrivește


Intră acum și în grupul de

Indiferent de sezonul în care ne aflăm, pe lângă activitățile de zi cu zi, mai apar și evenimente care ne pot pune în încurcătură din punct de vedere vestimentar. Cel mai des se întâmplă atunci când facem cumpărături doar pentru a merge la serviciu, pentru plimbări în parc sau pentru activități sportive, fără a lua în calcul că poate e sezonul nunților, al botezurilor sau al multor alte întâmplări care merită a fi sărbătorite. Pentru a evita situațiile în care nu știi ce ți s-ar potrivi, mai jos am detaliat trei stiluri care te pot inspira atunci când rămâi în pană de idei. Totuși, chiar dacă te identifici mai bine cu un anumit stil, trebuie să ții cont de momentul zilei și de dress code-ul menționat pe invitație.

1. Elegant

Eleganța este unul dintre subiectele mult dezbătute de-a lungul timpului. Pe lângă articolele vestimentare combinate astfel încat să îți pună trăsăturile în evidență, ea este definită de atitudine și de comportament. Întotdeauna spatele trebuie să fie drept, capul sus și privirea înainte. De asemenea, nu uita să îți aranjezi părul și să ai unghiile impecabile. Alege materiale de calitate precum mătasea sau satinul, în culori care să se potrivească cu pielea și nuanța părului tău. Fie că alegi online rochii de ocazie sau fuste până la genunchi, ai grijă ca mărimea să fie potrivită, să nu fie șifonate sau neîngrijite. Acordă atenție și posturii, pentru un plus de încredere.

2. Casual

Bogat în blugi, tricouri cu modele grafice sau animal print și teniși, codul vestimentar casual este din ce în ce mai apreciat în zilele noastre, pentru lejeritatea și comoditatea pe care le conferă. Nu vei da greș nici cu o rochie vaporoasă, o fustă scurtă sau o salopetă care să urmeze linia corpului. Asortează-ți outfit-ul cu o pereche de ochelari de soare de la Fashion Days. Atunci când cauți rama potrivită, reține că ea ar fi să aibă linia geometrică opusă formei feței tale, pentru a se crea un echilibru între trăsăturile proeminente și cele mai puțin accentuate. Nu ignora nici protecția pe care o pot oferi împotriva razelor nocive ale soarelui (UV).

3. Sport

Fie că alegi să faci un antrenament în parc, la sală sau sporturi de competiție, nu există niciun motiv pentru care ținuta nu poate fi la modă în același timp. Alege pantaloni sport sau colanți din materiale care absorb transpirația, pentru a evita ca urmele vizibile să te pună într-o situație neplăcută. În ceea ce privește machiajul, optează pentru produse rezistente la transfer, în culori neutre pe pleoape și buze sau dacă ești mai îndrăzneață, mergi pe o variantă mai stridentă, însă doar pe una din zone. (W.M.)


Intră acum și în grupul de