Care sunt electrocasnicele de care ai nevoie în bucătăria ta?


Intră acum și în grupul de

Dacă aveți electrocasnice foarte vechi, s-au stricat sau urmează să vă renovați complet bucătăria, vă veți confrunta cu multe decizii de achiziție care nu sunt o glumă: cuptor, frigider, mașină de spălat vase. Vă vom ajuta să cumpărați ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dumneavoastră, indarătându-vă cum să alegeți aparatele pentru bucătăria dumneavoastră indiferent dacă este vorba despre o plită inducție sau o hotă Electrolux. Cu fiecare dintre ele va trebui să vă opriți și să vă gândiți la nevoile dumneavoastră, deoarece o familie numeroasă și un cuplu nu au nevoie de aceeași mașină de spălat vase sau de același număr de plite de gătit.

Ce hota de aragaz pentru a cumpăra

Un aparat esențial pentru a evita umplerea bucătăriei și a casei cu mirosuri, grăsimi și vapori. La prima vedere, se poate părea că orice hotă de bucătărie este la fel și că există doar diferențe estetice între ele, dar nu este așa. Este necesar să se țină cont de dimensiunea pe care o are plita inducție sau gaz, astfel încât hota, chiar și o hotă Electrolux, să fie cel puțin la fel de largă ca această suprafață. De asemenea, contează dacă avem o bucătărie în plan deschis sau închis, deoarece capacitatea de aspirare a fumului variază. La fel contează și unde dorim să o amplasăm, deoarece există modele care nu trebuie conectate la conducta de aspirare a fumului.

Hotă Electrolux – oferte online

Pentru a afla de ce putere de extracție a fumului are nevoie bucătăria dvs., trebuie să înmulțițiți metrii pătrați ai bucătăriei cu înălțimea acesteia. Cifra pe care o obțineți trebuie înmulțită cu 12. Acești 12 reprezintă numărul total de reînnoiri de aer care trebuie efectuate într-o oră, iar rezultatul vă va da numărul de metri cubi pe oră de aspirație (m3/h) pe care motorul pe care o hotă Electrolux sau orice alt model trebuie să îi extragă.

Cum să alegeți o mașină de spălat vase

Mașina de spălat vase este adesea considerată un aparat de lux sau un capriciu, deoarece putem spăla vasele noi înșine, spălându-le de mână, dar adevărul este că ne permite să economisim mult timp, apă și energie. Atunci când cumpărăm o mașină de spălat vase, trebuie să ținem cont de detalii precum dimensiunea și capacitatea acesteia, locul în care o vom amplasa în bucătărie, programele și funcțiile sale și să optăm pentru un aparat care să fie eficient din punct de vedere energetic.

Ce frigider este cel mai bun

Dimensiunea familiei dumneavoastră și mărimea coșului de cumpărături de produse proaspete vor determina ce tip de frigider aveți nevoie. Vom găsi frigidere cu una sau două uși, cu funcții precum no-frost sau fără, altele silențioase, cu materiale și finisaje diverse.

Cum să cumpărați cel mai bun cuptor cu microunde

Pentru a afla ce cuptor cu microunde este cel mai potrivit pentru ceea ce avem nevoie, trebuie să ne gândim mai întâi la locul în care dorim să-l amplasăm, la capacitatea care să răspundă nevoilor noastre (de obicei, acestea variază între 17 și 30 de litri), la material și la utilizarea pe care o veți face de el, pentru că, dacă veți încălzi doar câteva feluri de mâncare, este mai bine să căutați un model simplu, dar dacă veți găti cu el sau doriți să obțineți mai mult de la el, ar trebui să fiți atenți la diferitele sale funcții.

Ce cuptor ar trebui să aleg

Cuptoarele pot fi clasificate în funcție de instalare, de funcțiile lor, de sistemul de curățare și chiar de sistemul de deschidere. Dar cumpărarea unui cuptor nu este o misiune imposibilă dacă suntem atenți la spațiul disponibil în bucătărie, la mărimea familiei noastre și la numărul de persoane pentru care vom găti, dacă îl vom folosi frecvent sau nu și la consumul de energie. Dacă știm de ce avem nevoie, vom găsi cuptorul perfect.

Aragaz cu gaz, plită electrică ceramică sau plita inductie?

Este o chestiune de gust, de preferințe și de modul în care ni se pare cel mai ușor să gătim, dar nu strică niciodată să ne regândim ce tip de aragaz este cel mai potrivit pentru noi. Dacă doriți să vă reduceți factura de electricitate, ar putea fi momentul să treceți la o plită modernă pe gaz, care combină confortul unei plite ceramice cu economiile pe care le presupune utilizarea gazului sau să încercați plita inducție, care este ușor de curățat și încălzește foarte repede oalele și tigăile.(W.M.)


Intră acum și în grupul de