Principalii favoriţi la titlul de goalgheter în Premier League


Intră acum și în grupul de

Premier League este o competiţie puternică, profesionistă, între cluburi de fotbal din primul eşalon al sistemului de ligi ale fotbalului englez. Sunt 20 de cluburi care îşi doresc titlul, sistemul de promovare şi retrogradare în Football League stă la baza ei. Un sezon durează din august până în mai anul viitor.

Cine este goalgheterul de anul trecut din Premier League?

Anul trecut titlul de goalgheter a fost adjudecat doar după ce a avut loc şi ultima etapă. Mohamed Salah și Son Heung-min au fost cei mai buni goalgheteri din ediţia trecută a competiţei. Pentru Premier League 2022/23 favoriţii la titlul de goalgheter sunt deja cunoscuţi, cel puţin dacă ne uităm la pariurile în derulare. Şi nu va fi nicio surpriză să îi regăsim şi pe Mohamed Salah și Son Heung-min pe listă scurtă a goalgheterilor din Premier League.

Jucătorul favorit la titlul de goalgheter în 2022-2023 Premier League este Ering Haaland, ajuns la Manchester City. După el, cu şansa a doua este Mo Salah. Cotele diferă, avem 3.80 pentru primul şi 5.50 pentru al doilea. Cotele pot să difere de la o agenție la alta și poziția în clasamentele goalgheterilor ale jucătorilor. Get’s Bet are cote bune, dar și getsbet bonus fara depunere cu care poți începe.

Din urmă vine puternic şi Harry Kane, liderul lui Tottenham, cu cota 7.00 şi Darwin Nunez, cu o cotă slabă, 13.00. Se mai adăugă pe listă scurtă şi Son şi Gabriel Jesus care au tot 15.00 la casele de pariuri. Surprinzător sau nu, Cristiano Ronaldo are doar cota 18, aflat pe poziţia a şaptea în lista potenţialilor goalgheteri în Premier League 2022-2023.

Erling Haaland, posibil candidat la postul de cel mai bun marcator

Altă variantă ar fi să vedem un duel pentru titlu între Erling Haaland și Darwin Nunez, doi atacanţi cu experienţă, foarte buni pe teren. Dar probabilitatea cea mai mare este să asistăm la duelul clasic dintre Ering Haaland şi Mo Salah, egipteanul de la Liverpool care are şi cota de 9/2 la anumite case de pariuri.

În lista de favoriţi la titlul de goalgheter în Premier League se afla şi Diogo Jota de la Liverpool, cu o cotă 25/1, Jamie Vardy de la Leicester City, cu o cotă 25/1 său Kevin De Bruyne de la Manchester City cu o cotă 33/1.

Sezonul trecut goaglheterii au fost Mohamed Salah – 23 de goluri, Son Heung Min – 23 de goluri, Cristiano Ronaldo – 18 goluri, Harry Kane – 17 goluri, Sadio Mane – 16 goluri, Kevin de Bruyne – 15 goluri, Diogo Jota – 15 goluri. Pe ultimele locuri au fost Jamie Vardy – 15 goluri, Wilfriend Zaha – 14 goluri şi Raheem Sterling – 13 goluri. Kevin De Bruyne, de la Manchester City a fost numit jucătorul sezonului 2021-2022.

Premier League este campionatul de fotbal urmărit de toți iubitorii de fotbal, dar și unul dintre cele mai pariate.


Intră acum și în grupul de