Sunt bun la table! Pot juca table online pe bani?


Intră acum și în grupul de
????????????????????????????????????

Unul dintre cele mai simple şi mai interesante, relaxante jocuri de noroc din off-line şi on-line este jocul de table. Jocul de table este cu siguranţă printre cele mai vechi din lume, au apărut în lunga sa istorie o mulţime de variante şi toată lumea îl poate juca fără probleme.

Jocul de table este un joc de strategie, dar şi de noroc, se joacă mereu între două persoane cu două zaruri şi 30 de puluri, 15 alocate fiecărui jucător. Pulurile sunt plasate într-o anumită ordine pe cele două rânduri de câte 12 săgeţi opuse încrustate sau pictate. Pulurile se vor mişca în timpul jocului în funcţie de valoarea zarurilor, iar la final va câştiga jucătorul care va „scoate” toate pulurile care îi aparţin.

Poți câștiga bani jucând table online

Dacă eşti bun la table poţi juca şi on-line acest joc şi poţi câştiga bani buni cu el. NetBet este un exemplu de cazinou on-line care oferă şi table, aşa că poţi porni de aici dacă vrei să începi să câştigi din jocurile de table. Vezi și bonus fara depunere Netbet, o ofertă foarte bună dacă vrei să deschizi cont chiar acum. Ca să nu credeţi că nu există jocuri de table în ofertele cazinourilor virtuale trebuie să ştiţi că o altă denumire a jocului de table e backgammon.

Joci table şi câştigi bani de pe orice dispozitiv, jocurile de table on-line funcţionează şi pe site-uri, şi pe aplicaţiile pentru mobil dezvoltate de cazinourile live. Ai nevoie de un cont deschis pe platforma cazinoului on-line, alegi să joci contra unui jucător real şi înveţi foarte rapid regulile, le poţi citi şi înţelege şi din alte părţi dacă vrei. Creezi singur o partidă de table on-line, te alături meselor la care sunt deja şi alţi jucători.

Turnee de table disponibile pentru jucători

Şi dacă vrei să câştigi şi mai mulţi bani din jocul de table on-line sau backgammon poţi să intri în turneele de table, fondurile de premiere fiind mereu unele consistente şi atrăgătoare. Se pot deschide turnee în fiecare seară, se joacă săptămânal sau zilnic, depinde cât de mult vrei să câştigi din tablele on-line.

La început aveam competii tip heads-up, table în doi, casa câştiga un procent din mizele puse în joc. În prezent, NetBet e cea mai bună alegere-are jocul de table în oferta sa introdus din 2021-, dacă vrei să câştigi bani din acest joc de noroc şi poate unica. Mizele vor porni de la 5 RON şi ajung la 100 RON per partide. NetBet permite utilizatorilor să joace table pe bani şi de pe mobil, din aplicaţia dedicată dezvoltată de NetBet.

Așadar, dacă te consideri suficient de bun la table, profită de această pasiune și câștigă bani reali la tunrneele de table. Poate fi o sursă bună de suplimentare a veniturilor, fără prea mari eforturi.


Intră acum și în grupul de