De sărbători, trimite colete celor dragi din Anglia fără taxe vamale. Preluări din Suceava, Rădăuți și Fălticeni


Intră acum și în grupul de
Sursă foto: Sorin Onișor, „Bucovină, tărâm de poveste”.

Sabytrans transportă colete din Suceava în Anglia, cu preluare din întreg județul, inclusiv din Fălticeni, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului și Vicovu de Sus. Se transportă în siguranță alimente perisabile și neperisabile, acte și documente notariale, marfă voluminoasă, mobilă, electrocasnice, biciclete, motociclete, piese auto, uși, geamuri și materiale de construcții.

Cum trimiți colete cu Sabytrans

  • Completează formularul online de comandă pe sabytrans.ro – este cel mai rapid mod de a chema un curier. Pentru confirmare revenim cu un apel telefonic în scurt timp.
  • Apelează numărul de telefon 0733 215 281.
  • Folosești WhatsApp? Și mai simplu, ne poți scrie direct la 0733 215 281.
  • Predare personală a coletelor la sediul nostru din Fălticeni, Strada Obor, nr. 1B.

Când se fac colectări din Suceava și împrejurimi?

În fiecare săptămână, ne asigurăm că toate colete sunt preluate la timp. În zilele de luni, marți și miercuri, colectăm toate pachetele din județ. Dacă trimiți din Anglia către Suceava, facem preluări săptămânal vineri, sâmbătă și duminică.

Cât durează transportul coletelor între Suceava și Anglia

Transportul durează între 3 și 5 zile lucrătoare – în situații excepționale, mai ales când sărbătorile legale împiedică preluarea coletelor, expedierile pot dura până la 10 zile lucrătoare. Daca coletul tău nu ajunge sau nu este preluat la timp, recomandăm folosirea formularului de contact online, pentru a evita timpii de așteptare la apelul telefonic.

Cum împachetam coletele?

Pentru a ajunge în siguranță, recomandăm compartimentarea coletului, folosind mai multe cutii de carton. Foloseste folia cu bule pentru electrocasnice și alte produse fragile. În plus, dacă transporți produse perisabile – carne, șuncă sau cârnați, recomandăm congelarea produselor, adăugarea de pastile de răcire și folosirea unei lăzi frigorifice.

Nu iți recomandăm să împachetezi carnea congelată doar în cutii de carton, aceasta se topește în timp și umezește ambalajul. Folosește recipientele de plastic care să nu permită scurgerea lichidelor. Sacoșele clasice de rafie nu țin la greutate mare, evită folosirea lor.

Se percep taxe vamale?

Când trimiți cu Sabytrans nu trebuie să-ți faci griji de taxe vamale în plus față de costul de transport. Agentul vamal va primi documentația conformă chiar de la șofer, în momentul tranzitării puctelor vamale.

Fără efort, curierul ridică coletul chiar de la ușă

De sărbători, rudele și prietenii vor fi surprinși de cadourile primite. Noi ne asigurăm că ajungem la fiecare, indiferent de locație sau regiune. Dacă dorești să trimiți un colet din afara județului Suceava, accesează formularul național de comandă a unui transport de colete Anglia România.

Preluările se fac de la ușă, nu este nevoie să te deplasezi la sediul nostru. Totuși, daca nu dorești să aștepți după curier și vrei să lași coletul cât mai repede, te așteptăm la sediile nostre din Fălticeni și Suceava.

Adresa noastră din Fălticeni este: Strada Obor, nr. 1B. Pentru predarea coletelor în Suceava, adresa este: Str. Cernăuți nr.101B.

Apelează Sabytrans, de luni până vineri, între 9 și 17 la numerele de telefon: 0733 215 281 ( număr România ) sau 0044 7415 238 968 ( număr Anglia ). Dacă nu ai timp să suni, liniile sunt prea ocupate sau dacă dorești să chemi curierul în afara orelor de program, recomandăm formularul de comandă online.


Intră acum și în grupul de