Soț și soție din Vama, cercetați penal pentru infracțiuni rutiere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 59 de ani și soția lui sunt cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe D.N. 2E, pe raza comunei Cacica, autoturismul condus de un bărbat de 59 de ani din comuna Vama, surprins de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce rula cu viteza de 75 km/h pe un sector de drum unde limita legală este de 50 km/h, motiv pentru care a fost sancționat contravențional.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat că bărbatul de 59 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, iar autoturismul este proprietatea soției acestuia, care i-a încredințat vehiculul spre a fi condus pe drumurile publice deși avea cunoștință despre faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de