Luptă în trei pentru titlul din Liga 1? Iată ce spun bookmakerii!


Intră acum și în grupul de

Campionatul de fotbal din România va propune, la fel ca în fiecare an, o luptă pentru câștigarea campionatului care promite să se întindă până în ultimele etape ale sezonului. De această dată, FCSB nu vrea să mai rateze trofeul, iar clubul roș-albastru a pornit foarte puternic în noul sezon. Ajutată și de eliminarea prematură din Conference League, FCSB se poate concentra pe campionat, iar Cupa României va fi tratată ca prioritate secundă. Pe lângă FCSB, se anunță a fi și alte trupe implicate în lupta pentru titlu.

Cele 3 favorite la titlu în Liga 1

FCSB

Favorita bookmakerilor la cucerirea titlului este, în prezent, FCSB. Echipa antrenată de Elias Charalambous dă semne că ar putea, în sfârșit, să întrerupă seria nefastă și să câștige titlul după o pauză de opt ani. Roș-albaștrii au început foarte bine sezonul și au reușit să impresioneze pe toată lumea cu victoriile categorice obținute în fața celor de la Universitatea Craiova (3-0, acasă) și Sepsi Sfântu Gheorghe (5-2, deplasare).

De asemenea, FCSB a învins și CFR Cluj, echipa care a câștigat cinci titluri consecutive în Liga 1, înainte ca dominația să îi fie întreruptă de Farul Constanța, chiar în 2023. Pentru Florinel Coman și colegii săi, un imbold excepțional este reprezentat de faptul că pot juca unele meciuri chiar în Ghencea, pe arena pe care foarte mulți suporteri ai FCSB o consideră casa lor, în mod istoric.

Cota FCSB pentru cucerirea titlului este, în momentul redactării articolului, 1,65 la pariuri Liga 1 iar roș-albaștrii sunt principalii favoriți, în viziunea bookmakerilor. Pe parcursul etapelor scurse din campionat, cota s-a modificat ca urmare a rezultatelor obținute de oamenii lui Charalambous. Drept urmare, lucrurile pot continua să se schimbe, din punct de vedere al cotelor.

CFR Cluj

Ardelenii au trecut printr-o adevărată transformare, în vara lui 2023. Au plecat antrenorul Dan Petrescu, dar și foarte mulți jucători. În Gruia a revenit Andrea Mandorlini, italianul care a mai antrenat la Cluj la începutul anilor 2010. Totodată, au semnat cu CFR Cluj și o mulțime de jucători noi, care au nevoie de timp pentru a se integra și pentru a forma o echipă închegată.

Cu toate acestea, ardelenii arată foarte bine deja și sunt considerați a fi a doua favorită la titlu, cu o cotă de 3,00. Experiența recentă a cuceririi de astfel de trofee, precum și valoarea antrenorului și a lotului pot fi elemente care să tenteze pariorii.

Rapid

În fine, podiumul favoritelor la titlu în Liga 1 este completat de o rivală a celor de la FCSB. Este vorba despre Rapid București, formația preluată în vară de Cristiano Bergodi, după plecarea lui Adrian Mutu. Rapid are câteva atuuri extrem de importante, precum atmosfera electrizantă din Giulești, talentul unor jucători, dar și experiența antrenorului italian. Astfel, cota giuleștenilor pentru cucerirea titlului este 9,00.

În concluzie, acestea sunt principalele trei candidate pentru cucerirea titlului în Liga 1. Ca în fiecare an, pot apărea și nume surprinzătoare în bătălie, precum cele ale Farului Constanța sau Universității Craiova. Dacă ești pasionat de fotbal și pariuri, orientează-te în funcție de propriile convingeri și de cote și plasează un pariu pe cine crezi că va fi viitoarea campioană a României!

Sursa foto: Pixabay.com


Intră acum și în grupul de