O femeie din Vicovu de Sus a murit la un spital din Iași din cauza arsurilor suferite într-un accident casnic la sfârșitul lunii august


Intră acum și în grupul de

O femeie din Vicovu de Sus a murit la un spital ieșean unde a fost internată în urma unui accident casnic.

Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost informată luni după amiaza de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași, Unitatea Funcțională Regională de Urgență, cu privire la faptul că, o femeie în vârstă de 90 de ani din Vicovu de Sus, a decedat duminică după amiaza în secția ATI-ARȘI a unității spitalicești având insuficiență cardio-circulatorie , bronhopneumoniefungică și plagă arsă membru pelvin stâng.

În urma investigațiilor efectuate și a discuțiilor purtate cu vecinii femeii  cât și cu fiul acesteia s-a stabilit că în data de 26 august 2023, în jurul orei 21.00, femeia a dorit să mute o oală în care se aflau cartofi fierți în apă clocotită, dar acesta s-a împidicat de treptele care fac accesul în anexa casei, s-a dezechilibrat și a căzut, iar apa clocotită i-a căzut pe picioare.

Femeia a fost găsită de un vecin care a solicitat ambulanța, aceasta fiind transportată inițial la Spitalul Rădăuți, iar de acolo a fost transferată a doua zi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași.

Când a găsit-o căzută, vecinul a spus că femeia era conștientă și i-a spus că intenționase să dea de mâncare porcilor pe care îi creștea și că după ce a pus la fiert o oală cu cartofi, în momentul în care a intenționat să o mute, s-a împidicat de trepte, a căzut, iar apa clocotită din oală s-a vărsat peste picioarele ei.


Intră acum și în grupul de