Oportunitate unică de a achiziționa o locuință în județul Suceava!


Intră acum și în grupul de

Trutzi Real Estate, este un dezvoltator imobiliar cu o prezență solidă pe piața din regiunea Moldova din anul 2016. În contextul schimbărilor legislative iminente, compania oferă cu această ocazie o oportunitate unică pentru regiunea Suceava, de a achizitiona până la 21 decembrie 2023 la cota de TVA de 5% nu la cea mărită de 9%, care creste semnificativ costurile pentru proprietarii de apartamente. Prin urmare, compania lanseaza o campanie de vânzare pentru două ansambluri rezidențiale: Avanera Suceava și Vivasy Fălticeni.

Perioada campaniei se întinde până la 21 decembrie 2023, iar beneficiile pentru cumpărători sunt atractive:

•             Oportunitate singulara, pana la 21 decembrie 2023 pentru zona Suceava, de a contracta cu cota TVA redusă la 5%, oferind economii semnificative;

•             Livrarea garantată a apartamentului până la 31 decembrie 2024;

•             Posibilitatea de a deveni proprietar al unei locuințe premium, cu facilități moderne, cu design inovator, în zone cheie, cu acces facil.

Avanera Suceava, un concept arhitectural inovator dezvoltat de Trutzi Real Estate, redefinește standardele de confort, inovație și siguranță. Inspirat de orașul de 15 minute, Avanera oferă facilități accesibile, contribuind la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor și la transformarea peisajului urban din Suceava. Mai multe detalii se pot vizualiza la link-ul: https://suceava.avanera.ro/.

Vivasy, ansamblul rezidențial din Fălticeni, dezvoltat de Trutzi Real Estate, oferă 85 de apartamente în patru blocuri. Încadrându-se în conceptul orașului de 15 minute, proiectul promovează comunitatea prietenoasă și oferă facilități pentru copii, prioritizând securitatea și accesul rapid la locul de muncă și instituțiile de învățământ ale copiilor. Mai multe detalii se pot vizualiza la link-ul: https://vivasy.ro/.

Alătură-te campaniei noastre și devino proprietarul unui apartament premium în Avanera sau Vivasy!


Intră acum și în grupul de