Ia-ți acum un Mercedes CLA în leasing


Intră acum și în grupul de

La început de an rezoluțiile fiecăruia dintre noi sunt multe și entuziasmul este mare. Pe lista de dorințe unii și-au trecut chiar achiziția unei mașini noi, un model diferit cu care să iasă din anonimat. Aceasta este o dorință care se poate îndeplini mai repede decât s-ar crede, deoarece agenția Elite Cars Leasing vine în întâmpinarea clienților săi cu o ofertă specială. Oferte de autoturisme noi și rulate care se pot testa și care pot fi cumpărate în leasing, doar aici se pot găsi. Descoperă oferta uimitoare a celor de la Elite Cars Leasing în rândurile de mai jos.

Un Mercedes CLA, o mașină cu un stil unic

Dintre toate modelele disponibile în parcul auto al celor de la agenția Elite Cars Leasing, marca Mercedes atrage atenția în mod special. Și aceasta deoarece eleganța lor iese în evidență, iar performanțele mașinii sunt de mare efect. Oriunde își face apariția un Mercedes CLA, întoarce toate privirile.

Indiferent că este nouă sau rulată, designul unui Mercedes nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Cu Elite Cars Leasing Romania achiziția unui Mercedes clasa CLA poate deveni acum o experiență plăcută, dar și rapidă. Echipa stă la dispoziția clienților săi cu sfaturi practice, dar mai ales cu toată documentația pregătită pentru a demara procesul de vânzare-cumpărare.

La volanul unui Mercedes orice șofer se simte special, deoarece designul aerodinamic al mașinii atrage atenția, dar și performanțele tehnice sunt greu de egalat de către alte modele.

Un motor puternic pentru o mașină pe măsură

Nu doar exteriorul acestor modele Mercedes atrage atenția, dar profesioniștii știu că și interiorul este pe măsură. Ne referim aici la motorul puternic care pune în valoare și mai bine aceste modele, dar și la tehnologiile moderne cu care sunt echipate.

Luxul prezent la interior îmbie pe oricine la drum, indiferent dacă acesta este pe distanțe scurte sau mai lungi. Confortul, siguranța, dar și certitudinea oferită de către Mercedes sunt atuurile acestor modele.

Doritorii de experiență dinamică vor fi primii care vor iniția procesul de cumpărare. Într-adevăr, puține mărci de mașină se pot compara cu modelele Mercedes. Apoi, avem aici categoria de șoferi pasionați de un anume tip de model Mercedes. Aceștia pot alege modelul dorit de la una dintre locațiile Elite Cars Leasing din țară. Fie București, Bacău sau Brașov, toate modelele pot fi testate în cadrul unui showroom.

Mercedes, mașina care dă clasă pe șosea

Persoanele care activează în domeniul afacerilor pot achiziționa un Mercedes Benz clasa CLA, deoarece acesta îi va scoate din anonimat. Cu ajutorul echipei de la Elite Cars Leasing modelul poate fi ales dintre cele existente în parcul auto sau poate fi comandat cu ajutorul formularului de comandă.

Finanțarea este un proces simplu, prin care agenția aceasta ușurează achiziția unei mașini în leasing. Se oferă desigur și garanție extinsă, la cererea clientului, iar mașina dorită va fi livrată la domiciliu, cu toate actele în ordine.

Așadar, fie că dorești o mașină nouă în leasing, fie că o vinzi pe cea veche, se poate conta pe profesionalismul echipei de la Elite Cars Leasing.

Detalii și alte amănunte sunt pe site-ul oficial elite-cars-leasing.ro.

Contact: [email protected]


Intră acum și în grupul de