Anda Adam, cea mai sexy artista in 2011


Intră acum și în grupul de

Anda Adam a fost desemnată “cea mai sexy artistă din România în 2011”. Indrăgita cântăreața a primit cele mai multe voturi în cadrul Premiilor Best Music, devansând artiste precum Corina, Andreea Bănică sau Inna.

Pe lângă acest premiu, Anda Adam a mai primit încă patru trofee Best Music: „Cel mai bun artist dance”, „Cel mai bun artist român”, „Cel mai bun artist român pe plan internațional” și „Cel mai bun clip românesc” (“pAnda mAdam”).

Cele cinci distincții pe care le-a primit zilele trecute încununează un 2011 plin de succese pentru Anda Adam care a dominat topurile din România și de peste hotare. Cântăreața a susținut în 2011 peste 50 de concerte organizate pe trei continente.

Mulțumită succesului de care s-au bucurat hiturile sale “Love on you”, “Show Me”, “Feel” și “pAnda mAdam”, dar și a show-urilor pline de energie și culoare, agenda artistei a fost mai plină ca niciodată.

Anda a susținut peste 50 de concerte în Europa, Asia și America. Prestația româncei a fost văzută live de iubitori ai muzicii din Statele Unite ale Americii, Turcia, Elveția, Italia, Portugalia și chiar Azerbaijan și Bahrein.

Fie că a cântat în cluburi sau în piețe publice, Anda Adam a reușit să strângă la un loc, în total, peste 300.000 de oameni în 2011.

„Am fost mai tot timpul pe drumuri. Mașina mea și aeroporturile au devenit o a doua casă pentru mine. A fost obositor însă toate concertele mi-au umplut sufletul de bucurie pentru că am avut ocazia să comunic cu oameni din atâtea tari. Este incredibil să vezi cum pe muzica ta dansează oameni care aparțin unor culturi diferite. Este un sentiment pe care cu greu îl poti descrie în cuvinte”, declara Anda Adam.

Lista câștigătorilor Premiilor Best Music:

Cea mai mare pierdere 2011: Amy Winehouse
Cea mai sexy artista in 2011: Anda Adam
Cel mai bun artist/proiect dance: Anda Adam
Cel mai bun artist rock strain: 30 Seconds To Mars
Cel mai bun artist roman: Anda Adam
Cel mai bun artist roman pe plan international: Anda Adam
Cel mai bun artist/single hip-hop: Guess Who – Tot Mai Sus
Cel mai bun clip romanesc: Anda Adam – pAnda mAdam
Cel mai bun clip strain: 30 Seconds To Mars – This Is War
Cel mai bun concert 2011: Shakira
Cel mai bun debut: Lucky Man Project – Pumpin’
Cel mai bun grup romanesc: Akcent
Cel mai bun underground: Les Elephants Bizarres
Cel mai sexy artist in 2011: Smiley
Hitul anului 2011 (international): Adele – Rolling In The Deep
Hitul anului 2011 (Romania): Play & Win – Ya BB

Sursa: Libertatea.ro


Intră acum și în grupul de