Aiden Rey, unul dintre componentii primei trupe marca JHAPS infiintata la Suceava, isi lanseaza un proiect solo


Intră acum și în grupul de

Unul dintre membrii primei trupe marca JHAPS înfiinţată la Suceava sub denumirea de “DeepSystem” îşi lansează un proiect solo, informează într-un comunicat de presă managerul agenţiei JHAPS şi ShowManya, Ionuţ Bejinariu.

Potrivit acestuia, este vorba despre Aiden Rey, cel care alături de colegul său Andreas Presta a cucerit în varianta “DeepSystem” topurile radio-urilor din afară cu hit-uri precum “Mr. Dj”, “Party”, “Time”, “Work” (în colaborare cu Connect-R şi Chris Mayer) sau “Arabesque”. Cei doi tineri au participat ca invitaţi speciali la Eurovisionul 2011 din Albania.

“Aiden Rey îşi lansează primul single ca artist solo. << Free&Young >> se intitulează noua piesă a tânărului artist care deja pare să aibă un feedback pozitiv din partea ascultătorilor. Piesa se înscrie în stilul dance-house şi este compusă de acesta împreună cu artistul Da Fleiva, la gândul că << Suntem liberi şi tineri indiferent de ce am face! >> Melodia este plină de dinamism, energie şi se adresează îndeosebi celor care ştiu să îşi trăiască viaţa”, mai precizează în comunicatul de presă Ionuţ Bejinariu.


Intră acum și în grupul de