BOGDAN MOGOS a fost admis la Colegiul de Arta si Design Central “Saint Martin” din Londra. Afla aici detalii despre suceveanul care viseaza sa ajunga un fashion stylist de renume


Intră acum și în grupul de

Bogdan Mogoş, liceanul în vârstă de 19 ani din Suceava, renumit pe plan local pentru apariţiile vestimentare nonconformiste pe care le abordează şi pentru înclinaţiile deosebite pe care le are în domeniul modei, şi-a atins unul dintre obiectivele care îi vor asigura drumul spre succes. La începutul lunii februarie, el a fost admis la Colegiul de Artă şi Design Central “Saint Martin” din Londra.

Reamintim că la specializările oferite de reputatul Colegiu de Artă din Anglia concurenţa a fost acerbă, întrucât au existat doar cinci locuri disponibile pentru fiecare secţiune de studiu. Perseverenţa, dar şi efortul depus în ultimele luni de zile din partea tânărului sucevean în întocmirea portofoliului personal au avut ca rezultat reuşita.

“Am aplicat la cinci specializări din cadrul universităţii londoneze şi am fost admis la toate cinci. Pentru a fi admis cu acte în regulă va trebui să obţin peste nota 8 la examenul de bacalaureat şi să deţin un atestat de limba engleză pe care îl voi obţine în urma unui examen ce urmează să îl dau în luna martie, la Suceava. Apoi mă voi decide către care dintre cele cinci specializări voi opta”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Bogdan Mogoş.

Această reuşită reprezintă un prim pas pentru tânărul sucevean care visează la o carieră solidă ca fashion stylist, după ce la începutul lunii decembrie a declarat pentru NewsBucovina.ro: “Profesorii de acolo m-au determinat să realizez nişte lucrări pe care nu mi-aş fi imaginat vreodată că le pot face. Acolo nu există o barieră între elevi şi profesori, au nişte metode extraordinare de predare. Îmi doresc enorm să intru la universitatea din Londra şi din perspectiva faptului că mă identific cu agitaţia şi vitalitatea acestui oraş, precum şi cu mentalitatea oamenilor de acolo, care pun mare preţ pe promovarea tinerelor talente din domeniul modei şi nu numai”.

Detalii despre viaţa talentatului licean se pot afla accesând următorul link:

https://www.newsbucovina.ro/exclusiv/40962/bogdan-mogos-liceanul-din-suceava-care-viseaza-sa-atinga-culmile-succesului-in-anglia-citeste-aici-povestea-de-viata-a-unui-viitor-fashion-stylist


Intră acum și în grupul de