Da Fleiva, cel mai tanar producator muzical din Bucovina, a scos o noua piesa. Asculta aici “Get Out (Of my mind )”

Deja cunoscut în lumea muzicii ca solist, totodată foarte apreciat ca şi producător, Flavius Filipescu, alias “Da Fleiva”, lansează un nou single ce se doreşte a fi un aer proaspăt pentru industria muzicală românească.

“Piaţa este deja saturată de stilul dance house, deşi asta am produs până acum alături de colega mea de trupă Bijue. Am considerat momentul oportun să îmi iau inima în dinţi şi să lansez o piesă pe stilul progresiv, stil ce încă nu este adoptat de artiştii consacraţi din ţară. Sunt sigur că în următoarele semestre tot mai mulţi vor adopta acest gen muzical”, a declarat Da Fleiva.

Piesa se numeşte “Get Out (Of my mind)”, este facută în colaborare cu baieţii de la trupa InTempo, în studioul “JHaps” din Suceava, manageriat de Ionuţ Bejinariu.

Potrivit reprezentanţilor Casei de Producţie “JHaps Records”, cea care îl reprezintă pe artist, piesa este deja licenţiată în ţări precum Israel şi Elveţia încă dinaintea lansării, alte negocieri fiind în acest moment pe rol, fapt ce poate garanta deja succesul acestei piese.

Reamintim că artistul Da Fleiva nu se află la prima lui colaborare, acesta lucrând împreună cu Dj Robert Georgescu şi cântăreaţa Lara, la “I feel”, piesă care s-a bucurat de un succes fulminant în străinătate. Tânărul Flavius Filipescu, în vârstă de 21 de ani a produs şi produce muzică în continuare, nu doar pentru el, ci şi pentru alţi artişti de origine română şi străină.