Jurnalista suceveana Anca Rusu s-a apucat de pictat. Afla aici in ce context


Intră acum și în grupul de

Prezentatoarea ştirilor de la Antena 1, suceveanca Anca Rusu, urmează cursurile şcolii de pictură, iniţiate pe durata verii de artistul Bogdan Mihai Radu, pictorul care a lansat o adevarată pasiune pentru artă şi frumos în rândul vedetelor din capitală.

Potrivit Libertatea.ro, cu această ocazie, pe lângă Anca Rusu, foarte multe personalităţi şi-au dat seama că sunt atrase de jocul pensulei cu acuarele. În rândul acestora se numără: creatoarea de modă Mihaela Drafta, Florentina Opriş, realizatoarea emisiunii “Sport, Dieta şi Vedeta” sau cântăreţul francez Ralflo, care au fost îndrumaţi de pictorii Bogdan Mihai Radu şi Liviu Mihai.

“Sunt fericit că deschiderea proiectului nostru << Învaţă să pictezi >> s-a bucurat de un real succes. Am avut alături foarte mulţi prieteni, vedete şi nu în ultimul rând pasionaţi de pictură. Aşteptăm la cursurile noastre copii de toate vârstele care vor să descopere noi forme de creativitate şi relaxare”, a arătat Bogdan Mihai Radu.

Dar moda vedetelor preocupate de pictură a apărut de ceva timp, printre ele numărându-se Ana Lesko, care susţine că a vândut şi cu mii de euro un tablou sau, mai modesta, Simona Pătruleasa, a cărei creaţie a fost adjudecată la o licitaţie cu 2.100 de lei, mai arată Libertatea.ro.


Intră acum și în grupul de