Patronul Betty Ice Suceava isi marita fata la Monte Carlo


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Vasile Armenean, unul dintre cei mai bogaţi moldoveni, a hotărât, după ani buni de cumpătare, că e momentul să deschidă punga cu bani, că doar o dată i se mărită fata! Prin urmare, toate rudele şi prietenii vor fi îmbarcaţi vineri într-o cursă VIP pe aeroportul din Suceava şi transportaţi până în strălucitorul Monte Carlo, unde Beatrice Armenean îşi va uni destinul cu alesul inimii ei.

Până acum, suceveanul Vasile Armenean, poreclit “regele îngheţatei” şi a cărui avere este estimată la 19 milioane de euro, s-a arătat extrem de modest. Nu a făcut niciun exces şi nu s-a împăunat cu banii lui, ca alţii. Ca dovadă, stă la bloc şi nu într-o vilă, nu se rupe în figuri cu maşini de lux şi nu este un personaj monden. Acum, însă, are ocazia să arate că nu degeaba figurează în topul celor mai avuţi români. Fiica sa, la care ţine ca la ochii din cap, se mărită, aşa că i-a planificat o nuntă de vis la Monte Carlo. Beatrice – de la numele căreia vine, de altfel, şi numele Betty Ice – are doar 22 de ani şi a decis să îşi lege destinul de iubitul ei, care este cu doar un an mai mare decât ea.

Rudele milionarului Vasile Armenean spun pe la colţuri că mirele nu ar fi tocmai perechea potrivită pentru Beatrice şi îl descriu drept un “pierde-vară”. Dar, când vine vorba de fericirea fiicei sale, aceste detalii nu contează pentru Vasile Armenean.

Sursa: Cancan.ro

Foto: Adevarul


Intră acum și în grupul de