Mai multi tineri s-au luat la bataie in timpul Festivalului „Bucovina Castle Rock”


Intră acum și în grupul de

Un scandal între mai mulţi tineri a izbucnit vineri dimineaţă, în jurul orei 2.30, în timpul desfăşurării festivalului de muzică rock „Bucovina Castle Rock”, organizat în perioada 23-25 august în zona Cetăţii de Scaun a Sucevei. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, un echipaj de jandarmerie a intervenit pentru aplanarea conflictului şi deoarece unul dintre tineri lovea cu un box o altă persoană, jandarmii l-au deposedat de obiect şi l-au imobilizat

Tânărul a declarat că, în timp ce se pregătea să plece spre casă a fost lovit de persoane pe care nu le cunoaşte, motiv pentru care, având un box în mănă, a început să lovească şi el persoanele din jur.

Tânărul este cercetat pentru lovire şi alte violenţe şi port, fără drept, a boxului, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea definitivării cercetărilor.

În acest week-end aproximativ 40 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi poliţişti locali asigură zilnic buna desfăşurare a Festivalului Internaţional „Bucovina Rock Castle”, organizat în zona Cetăţii de Scaun a Sucevei.

IJJ Suceava recomandă celor care participă la festival să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să acorde o atenţie sporită la modul de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.


Intră acum și în grupul de