Julie Mayaya este VOCEA ROMANIEI. Eleva lui Brenciu a castigat finala sezonului 2


Intră acum și în grupul de

julie-mayaya

Concurenta lui Horia Brenciu, Julie Mayaya, a câştigat sezonul doi al show-ului VOCEA ROMÂNIEI şi marele premiu de 100.000 de euro. Potrivit Gandul.info, pe locul secund s-a clasat Vizi Imre, Cristi Nistor a terminat pe locul trei, iar Tibi Scobiola pe locul patru.

Horia Brenciu a comentat cu ochii în lacrimi reuşita elevei sale: „Anul acesta mi s-au îndeplinit două vise. Alice mi-a dăruit un copil minunat, iar în această seară am primit un cadou de la telespectatori. Au fost cele mai bune voci pe scenă, toţi merită aplauzele noastre”.

Sursa citată mai precizează că în cadrul marii finale a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, care a durat circa patru ore, Julie Mayaya a încântat juriul şi publicul cu trei piese. Julie Mayaya a interpretat singură piesa „Je t’aime” de Lara Fabian. Totodată, Julie Mayaya a cântat împreună cu Andi Moisescu un colaj de piese româneşti („Fetiţele din Bucureşti”, „Sanie cu zurgălăi”, „Strada Speranţei”, „O lume minunată”) şi împreună cu antrenorul ei, Horia Brenciu, melodia „Cose della vita” de Eros Ramazzotti.


Intră acum și în grupul de