Luptatorul falticenean Pitbull Atodiresei se pregateste de insuratoare


Intră acum și în grupul de

Dupa ce in urma cu cateva luni au pasit in fata ofiterului de stare civila, falticeneanul Ionut Atodiresei, alias Pitbull, si sotia lui Oana se pregatesc pentru cununia religioasa. Luptatorul K1 se ocupa de organizare si s-a intalnit cu Vali Vijelie pentru a negocia cu el, scrie Cancan.ro

Potrivit sursei citate, pentru ca a participat la diferite concursuri, Pitbull-ul nu a avut timp sa-i pregateasca sotiei sale nunta mult visata, asa ca au amanat cununia religioasa pentru acest an. Asa se face ca, dupa ce au pasit in luna septembrie in fata ofiterului de stare civila, cei doi se pregatesc sa se casatoreasca si in fata lui Dumnezeu.

Atodiresei

De petrecerea de dupa se vor ocupa in mod egal, ambii miri, insa partea artistica se pare ca a cazut pe umerii sportivului. Paparazzii Cancan.ro l-au fotografiat zilele trecute in compania cantaretului Vali Vijelie. Se pare ca luptatorul K1 isi daduse intalnire cu manelistul in cafeneaua unui mall din Capitala, pentru a negocia detaliile unei eventuale colaborari.

Dupa mimica lui Atodiresei acesta nu parea prea incantat de pretentiile lui Vali Vijelie, insa mai are destul timp pentru a se gandi daca-l vrea pe manelist sa-i cante la nunta.

Falticenean la origine, Ionut Atodiresei este stabilit in Bucuresti. S-a facut remarcat dupa  performantele obtinute in cadrul galelor Local Kombat si Superkombat.


Intră acum și în grupul de