Presedintele, mai emotionat ca oricand! ELENA BASESCU E GRAVIDA!


Intră acum și în grupul de

Ceea ce pana acum era doar un zvon primeste o confirmare neasteptata din anturajul lui Syda: sotia lui, Elena Basescu, e gravida, scrie  WOWbiz.ro. Bogdan Ionescu (caruia prietenii ii spun Syda) au dezvaluit pentru WOWbiz.ro ca mezina presedintelui Romaniei e gravida. Sarcina e abia la inceput, acesta fiind motivul uriasei secretomanii care inconjoara cel mai important eveniment din viata cuplului.

elena basescu 4

Potrivit sursei citate, ca orice femeie la prima sarcina, Elena Basescu are mari emotii si isi dorea sa faca publica vestea abia dupa ce treceau primele 3 luni si doctorii o asigurau ca totul e in regula. Insa prietenii lui Bogdan, care se declara cel mai fericit barbat din lume, au fost atat de entuziasmati de veste ca, fara sa vrea, i-au dat de gol.

La sfarsitul anului trecut, Bogdan Ionescu declara ca isi doreste o fetita. Nici presedintele Traian Basescu nu s-a ferit sa-si anunte dorinta de a avea cat mai repede un nepotel in familie: “Urgenţa pentru mine e (ca fetele, n.r.) să facă nişte nepoţi acolo. Nu căsătoria, ci nepoţii”, mai arată WoWbiz.ro.


Intră acum și în grupul de