Balul VIENEZ ”depune” 100.000 de lei in conturile copiilor nevoiasi de la Radauti


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Asociația “Ajută și vei fi ajutat” a organizat vineri, 15 martie 2013, la Suceava, la Restaurant Zamca, prima ediție a evenimentului intitulat „BAL VIENEZ”. Pentru câteva ore,  Suceava a devenit capitala  eleganței, a muzicii bune și a valsului.

Prima ediție a balului s-a desfăşurat sub eticheta tradiţiei vieneze. Invitații au respectat codul vestimentar impus, doamnele au avut ținute elegante, cu rochii de seară şi domnii costume sobre şi papion. Meniul a fost unul special, potrivit cu evenimentul.

Un  program muzical de  excepție, care a creat atmosfera fabuloasă a muzicii vieneze și ne-a dus cu gândul  la  minunatul oraș al muzicii – VIENA, a fost prezentat de Orchestra de muzică clasică ”Lanto Arte” din Bucureşti, dirijor – Alex Mija, soliști fiind soprana Ana Cebotari și baritonul Şerban Vasile.

Debutul tinerilor in societate se făcea odinioară prin “dansul debutanților” la Bal. La Suceava, la prima ediție a Balului vienez, și-au făcut debutul toți invitații. Participanții au fost invitați la vals de tinerii dansatori de la Clubul de dans ”BOOM Dance”.

bal vienez 2

Atmosfera a fost întregită cu umor de foarte bună calitate și muzică de petrecere oferite de îndrăgitul actor Alexandru Arșinel.

Un moment special al serii a fost licitația unor tablouri aparținând unor artiști plastici suceveni, licitație care s-a bucurat de interes din partea invitaților.

Evenimentul a reușit să adune în același loc aproximativ 200 de persoane, considerate a fi elitele societății sucevene. Artiști, profesori, medici, avocați, oameni de afaceri, toți impreună s-au bucurat de atmosfera de poveste a Balului Vienez și nu au uitat de scopul caritabil al proiectului.

Suma obținută din donații și din licitații, de 100.000 lei, va fi oferită Așezământului de copii Sfântul Ierarh Leontie din Radauți. Din partea asezământului a fost prezent la eveniment, părintele protosinghel, Irineu Lichi, vicepreședintele Fundației Sfinții Ierarhi Leontie si Teodosie, care este și economul Mănăstirii Bogdana și care a prezentat un scurt film cu copiii de la Asezământ.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul celor de la Clubul Rotary Suceava-Bucovina.

Mulțumim sponsorilor fără de care nu am fi reușit sa creăm atmosfera de poveste: Prolisok,  Primagra, Savcom, Denis, Marelbo, Symetrica, Lider CMC, Ecuator, General Construct, Mușatinii, Expert Music, Nicolis, Conbucovina, Autoservice Mitric, SUCT, Paine Co, Global Design, Autotest Bucovina , MER DUM, Party Show, sponsori anonimi.

Ținutele prezentatorilor, Oana și Marius Cocoș, au fost oferite de Camiceria Italiană, de magazinul ROBCO din Complex Bucovina și de firma DENIS.

Suceava a fost pentru prima data gazda unui eveniment caritabil de o înaltă ţinută. Este primul dintr-un șir de evenimente care va deveni tradiție și va reînvia viața culturală a Sucevei.

 

Asociația „ Ajută și vei fi ajutat”


Intră acum și în grupul de