Amalia Nastase prezenta la Spitalul Judetean Suceava. Afla aici cu ce ocazie! (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Amalia NastaseAmalia Năstase, fosta soţie a celebrului jucător de tenis Ilie Năstase, s-a aflat luni, 8 aprilie 2013, la Spitalul Judeţean Suceava, cu prilejul împlicării sale, în calitate de ambassador, în Campania naţională “Bun venit pe lume”.

Aceasta a fost impresionată de standardele la care a ajuns Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sfântul Ioan cel Nou” – “Doresc să vă felicit în primul rând pentru spitalul pe care îl aveţi. Am fost prin toată ţara şi nu am întâlnit un spital judeţean aşa cum este acesta”, a declarat Năstase.

Cu privire la Campania “Bun venit pe lume”, aceasta a apreciat faptul că la Suceava s-a reuşit practic salvarea a 327 de copii nou-născuţi. “Campania noastră continuă, sunt mândră că am fost contactată să fac parte din această campanie. Mi se umple sufletul de fericire să ştiu că acei copilaşi se vor face mari şi vor conduce într-un fel ţara noastră. Mulţumesc şi sper să continuăm împreună”, a concluzionat Amalia Năstase.

Reamintim că, campania „Bun venit pe lume” a fost lansată de Organizaţia Salvaţi Copiii şi a urmărit strângerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a maternităţilor din 15 oraşe din ţară.

„Bun venit pe lume” s-a realizat în municipiul Suceava în parteneriat cu Shopping City Suceava şi Spitalul Judeţean Suceava şi s-a desfăşurat în zilele de 30 noiembrie, 1 şi 2 decembrie 2012. Au participat 68 de voluntari, copii şi adulţi. Sucevenii au făcut donaţii în valoare de 13.260 lei.


Intră acum și în grupul de