Vizita cu peripetii. O falticeneanca a fost pradata de hoti chiar in casa mamei sale


Intră acum și în grupul de

O femeie de 35 ani, din municipiul Fălticeni, a sesizat duminică, la prânz, prin „S.N.U.AU 112” faptul că, în timp ce se afla în vizită la mama ei, persoane necunoscute i-au sustras poşeta din holul locuinţei acesteia.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, din cercetări a rezultat că duminică, în jurul orei 13.30, în timp ce reclamanta se afla în locuinţa mamei sale, persoane necunoscute, profitând de faptul că uşa apartamentului era descuiată, i-au sustras de pe cuierul din hol, poşeta în care  avea suma de 530 lei şi cartea de identitate.

„Pe timpul cercetărilor, la faţa locului s-au prezentat două localnice, care au adus poşeta părţii vătămate, precizând că au găsit-o aruncată în holul blocului alăturat, în poşetă fiind găsită suma de 130 lei şi cartea de identitate aparţinând reclamantei. Valoarea prejudiciului este de 400 lei”, informează sursa citată, care precizează că cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de