Suceveanca Anca Rusu a devenit ambasadorul merisorului in Romania


Intră acum și în grupul de

Anca-RusuJurnalista Anca Rusu, suceveancă la origine, a găzduit miercuri seară lansarea oficială în România a merişorului american, un fruct a cărui poveste este strâns legată de nativii din America de Nord, scrie viva.ro 

Potrivit sursei citate, Anca a declarat: ”Este o onoare pentru mine că am fost aleasă ambasador al acestui fruct în România. Am acceptat cu toată inima această titulatură pentru că am principii, iar unul dintre ele este de a promova lucruri în care cred cu adevărat. Aşadar, cred în minunile pe care le poate săvârşi consumul acestui fruct mai puţin cunoscut în România. Pe cât de mic şi firav pare, este un adevărat miracol pentru sănătate”.

Merişoarele sunt adevărate bombe de energie. Nu sunt doar bogate în vitamine şi fibre, ele având şi un efect pozitiv asupra sănătăţii noastre. Merişoarele au o acţiune anti-adezivă, care împiedică unele bacterii să se localizeze pe membranele şi pereţii celulelor. Împotriva lor, merişoarele luptă cu un conţinut foarte bogat în antioxidanţi, ce contribuie la tinerețea corpului şi totodată îl păzesc de acţiunea radicalilor liberi.


Intră acum și în grupul de