Doi dintre actorii care joaca in filmul DOMESTIC vor fi prezenti la USV


Intră acum și în grupul de

InvitatiDoi dintre protagonistii filmului DOMESTIC, ce va fi proiectat în Sala Auditorium “Joseph Schmidt” din incinta USV, vor fi prezenţi la proiecţiile de vineri, 12 aprilie 2013, informează într-un comunicat de presă, prof. univ. dr. Mihai Dimian, prorector, în cadrul instituţiei de  învăţământ superior din municipiu.

Potrivit sursei, la Suceava vor fi prezenţi actorii Sergiu Costache și Dănuţ Hurduc, care vor răspunde întrebărilor venite din partea publicului interesat. “Va exista câte o sesiune de întrebări după fiecare proiecţie a filmului”, a anunţat prorectorul.

Reamintim că “Domestic” este al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru, după “Pescuit sportiv” (2008) şi “Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011), ambele premiate la numeroase festivaluri. Regizorului îi aparţin şi câteva dintre cele mai premiate scurtmetraje româneşti: “Valuri” (2007), “Colivia” (2009), “Lord” (2009), “Chefu’” (2012).

Cu un imaginar minunat, dar şi dureros de real, noul lungmetraj al lui Adrian Sitaru este povestea copiilor, a adulţilor şi a animalelor care convieţuiesc, sperând la o viaţă mai bună, într-un fel de Arcă a lui Noe pe verticală, aşezată pe etajele unui bloc.

“Domestic” este o producţie 4 Proof Film, în coproducţie cu Unafilm, Germania, susţinută de Centrul Naţional al Cinematografiei şi realizată cu finanţare din partea Medienboard Berlin-Brandenburg Germania, Eurimages, TVR şi HBO România.

Filmul “Domestic” va fi proiectat la USV joi şi vineri, 11 şi 12 aprilie 2013, în intervalul orar 18.00-20.00, respectiv sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 16.00.


Intră acum și în grupul de