Accindent cu urmări grave la Vadu Moldovei. Doua persoane transportate la Bucuresti


Intră acum și în grupul de

O fată în vârstă de 13 ani şi un bărbat în vârstă de 51 de ani la care fata se afla în plasament au suferit, joi seara, arsuri grave în urma unei explozii la centrala pe lemne a locuinţei, cei doi trebuind a fi transportaţi de urgență, cu elicoptere, la spitale din Bucureşti.
Potrivit informatiilor oferite de  lt. Marian Ruscan din cadrul ISU Suceava, bărbatul, în vârstă de 51 de ani din satul Ciumuleşti al comunei Vadu Moldovei, a vrut să aprindă focul centralei folosind un  amestec motorină şi benzină, iar vaporii emanaţi de combustibil s-au aprins în camera centralei şi au provocat o explozie urmată de un incendiu.
În urma deflagraţiei, bărbatul a suferit arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 60 % din suprafaţa corpului, iar concubina acestuia, în vârstă de 45 de ani, şi fetita  care se afla în plasamentul acestora, au încercat să scoată diverse bunuri din încăperea respectivă şi au suferit la rândul lor arsuri.

Toţi trei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, bărbatul fiind preluat joi după amiaza, de pe stadionul Areni, de un elicopter al SMURD Iaşi şi transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti, iar fetiţa a fost preluată la ora 20.15 de pe Aeroportul Suceava, de un elicopter al SMURD Bucureşti şi transferată la un spital din Capitală.


Intră acum și în grupul de