Fuziunea PSD-UNPR nu prea mai are sanse de reusita


Intră acum și în grupul de

Fuziunea PSD-UNPR nu prea mai are șanse de reușită, au declarat surse social-democrate pentru siteul www.pesurse.ro.

Subiectul acesta va fi abordat în ședința de joi a CExN al PSD. Surse din partid au relatat că discuțiile merg mai degrabă în direcția nerealizării fuziunii cu UNPR.
Principalul motiv se pare că este opinia social-democraților din teritoriu, care consideră că partidul nu va avea “mare beneficiu” de pe urma cooptării UNPR, ba mai mult, vor trebui să coabiteze cu “persoane nefrecventabile”.

Cei care au infiintat partidul sunt acum implicati in Miscarea Populara si este probabil ca UNPR sa fie folosit pentru transformarea acestei miscari in partid in conditiile in care infiintarea unui partid necesita atat timp cat si resurse mari, iar UNPR este deja pe piata.

Sursele citate sustin ca Traian Basescu nu doreste sa colaboreze in acest sens cu partidul lui Mihai Razvan Ungureanu si de aceea ar prefera un partid prieten, cum este UNPR.

De altfel nici cei din conducerea centrală a UNPR nu doresc in realitate fuziunea cu PSD ei simtindu-se mai apropiati de PDL si de Traian Băsescu decat de PSD si Victor Ponta.


Intră acum și în grupul de