Petru Luhan ii va face un cadou inedit celebrului cantaret Michael Bolton. Vezi despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

luhan si michael bolton

Celebrul cântăreţ Michael Bolton a avut un concert de exceptie pe scena Sălii Palatului, din Bucureşti unde a făcut peste 4.000 de români să cânte, să danseze şi să viseze frumos. Potrivit Libertatea.ro, printre cei care şi-au dat întalnire cu îndrăgitul artist la concert s-a aflat şi eurodeputatul PDL de Suceava, Petru Luhan, care este un fan al muzicii acestuia.

„Michael Bolton este un pământean modest, bun prieten. El poate fi dat exemplu atât pentru unii artişti cât şi pentru unii politicieni. Eu personal m-am întâlnit pentru a doua oară cu el şi apreciez mult activitatea sa de artist. Muzica de calitate este caracterizată în primul rând prin faptul că diverse generaţii o ascultă. Michael face muzica pentru suflet nu doar pentru bani”, a declarat europarlamentarul sucevean pentru Libertatea.ro.

Sursa citată precizează că politicianul a discutat cu artistul nu numai despre muzică ci şi despre politică, Bolton spunându-i că a făcut 12 ani politică activă pentru John F. Kennedy, fostul preşedinte al SUA. ”Michael este un mare iubitor de animale, în special de câini, iar eu i-am spus că am un ciobănesc de Bucovina. Când i l-am arătat a exclamat de plăcere spunându-mi că şi-ar dori un astfel de exemplar. I-am promis unul, cu proxima sa vizită în România”, a mai declarat pentru Libertatea.ro, eurodeputatul PDL.


Intră acum și în grupul de