Senatoarea Vasilica Steliana Miron, prezenta la Zilele Humorului si Zilele Radautiului


Intră acum și în grupul de

Senatoarea PPDD de Suceava, Vasilica Steliana Miron, a participat duminică la o parte dintre manifestările prilejuite de Zilele municipiului Rădăuţi şi de Zilele Humorului.

„O duminică foarte încărcată de evenimente plăcute. A fost o ediție foarte reușită a Festivalului Internațional de Folclor „Arcanul” (XXII). Am participat la festivități alături de domnul primar al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean și de viceprimarul nostru PPDD, domnul Ciubotariu Dumitru. Le mulțumesc foarte mult pentru invitație. La mulți ani, Rădăuți”, a scris parlamentarul PPDD pe pagina sa de Facebook.

 

„Astăzi (n.r. duminică, 7 iulie) am participat și la Zilele Humorului alături de oficialitățile din județ dintre care vreau să-i amintesc pe Președintele Consiliului Județean Suceava, domnul Cătălin Nechifor, Prefectul județului, domnul Florin Sinescu, primarul localității Gura Humorului, domnul Marius Ursaciuc și ultimul dar nu cel din urmă, Viceprimarul PPDD al localității Broșteni, domnul Vasile Rusu. A fost un eveniment foarte plăcut și le mulțumesc foarte mult organizatorilor pentru invitație. Am avut ocazia să fac parte din juriul concursului de gătit în aer liber la categoria desert. Îi felicit pe participanți pentru efort, totul a fost foarte bun. În cele din urmă vreau să le urez La mulți ani locuitorilor din Gura Humorului, cu adevărat una din perlele Bucovinei”, a scris senatoarea PPDD pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook


Intră acum și în grupul de