O suceveanca va fi protagonista telenovelei „Ingeri pierduti” care va debuta, in curand, pe micile ecrane


Intră acum și în grupul de

Madalina AneaSuceveanca la origini, tanara actrita Madalina Anea va fi protagonista unei noi telenovele („Ingeri pierduti”) ce urmeaza a fi difuzata de postul ACASA TV. Frumoasa suceveanca va juca rolul principal alaturi de actorul Paul Diaconescu, dar si de cunoscutii Diana Dumitrescu si Ioan Isaiu.

Frumosi, talentati si carismatici, Madalina Anea si Paul Diaconescu, doi tineri actori care au terminat recent UNATC-ul, promit sa cucereasca telespectatorii ACASA cu rolurile interpretate in telenovela “Ingeri pierduti”, care reprezinta totodata debutul lor intr-o productie de televiziune, informeaza acasatv.ro

Potrivit sursei citate, Madalina Anea si Paul Diaconescu, tinerii actori care au atras simpatia si aprecierea publicului prin rolurile din lungmetrajul “Mamaia”, formeaza a doua pereche de protagonisti din telenovela “Ingeri pierduti”, (https://www.facebook.com/telenovelaIngeriPierduti), alaturi de Diana Dumitrescu si Ioan Isaiu.

Madalina Anea o interpreteaza pe Ana, o adolescenta care incearca sa isi tina unita familia dupa plecarea mamei in strainatate. Problemele pe care le intampina o maturizeaza, insa ea nu-si pierde visurile si optimismul:

„Ana este un personaj foarte frumos si complex, o tanara care s-a maturizat fortat din cauza problemelor aparute, dar care, in acelasi timp, si-a pastrat copilaria si naivitatea. O preocupa tot ce se intampla celor din jurul ei, vrea sa preia toate greutatile celor dragi si sa le rezolve singura, uitand ca are doar 19 ani si ca are dreptul la distractie si fericire”, a spus Madalina Anea.

Tudor, personajul interpretat de Paul Diaconescu, este un baiat simplu, cu principii de viata corecte, care se straduieste sa razbata in viata de unul singur: “Crescut de un tata interlop si in lipsa unei mame, Tudor a experimentat viata dura din spatele blocurilor, in care doar cei puternici supravietuiesc. Tudor are un fond uman bun, nealterat de lumea vicioasa in care a crescut, dar nu este nicidecum un naiv neputincios. De mic a fost pasionat de masini si tehnologie, iar acum Tudor detine un atelier auto”, a spus Paul Diaconescu.

Madalina Anea2Sursa citata arata ca, pentru a reda cat mai bine povestea personajelor, Paul Diaconescu a slabit 11 kg, iar Madalina Anea s-a facut blonda si s-a tuns scurt: “Mi s-a parut potrivit look-ul acesta simplu si mai baietesc, deoarece Ana nu are timp sa se gandeasca la aspectul fizic”.

Desi au urmat cursurile aceleiasi universitati, Madalina si Paul s-au cunoscut abia la filmarile pentru lungmetrajul “Mamaia”, iar in timpul filmarilor pentru „Ingeri pierduti” s-au indragostit si au inceput o relatie.

“Prietenia noastra s-a transformat intr-o frumoasa poveste de dragoste. Intre noi este o chimie puternica, ne completam reciproc si suntem foarte indragostiti unul de celalalt. Paul este foarte atent cu mine si ma surprinde mereu cu flori si mici surprize”, a marturisit Madalina Anea.

“Ne-am cunoscut la castingul de la << Mamaia >> , ne-am imprietenit la repetitiile de la telenovela “Ingeri pierduti” si ne-am indragostit la filmari, dar eu m-am indragostit de Madalina din prima zi cand ne-am cunoscut. Am putut sa rasuflu usurat abia de cand suntem impreuna!”, a marturisit Paul Diaconescu.

Precizam ca Madalina Anea a urmat cursurile Scolii Gimnaziale Nr.9 si a Colegiului National „Petru RareS” Suceava (în anul 2006), secţia romana-engleza, iar în anul 2009, a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” Bucuresti.


Intră acum și în grupul de