A murit Florin Cioaba!


Intră acum și în grupul de

Florin CioabaRegele romilor a încetat din viaţă. El se afla la spital în Turcia. Tragedia a avut loc duminică dimineaţă, 18 august 2013, scrie libertatea.ro

Potrivit sursei citate, Florin Cioabă a murit, dumincă dimineaţă, într-un spital din Antalya –  Akdeniz Üniversitesi din Antalya. În ceea ce priveşte ora la care regele romilor a decedat, informaţiile sunt diferite – unii sunţin că acesta ar fi murit la ora 9:30, alţii că drama s-ar fi întâmplat la 11:10.

Deşi veştile despre starea lui de sănătate erau din ce în ce mai bune, iată că regele autoproclamat al romilor, a încetat din viaţă. Informaţia a fost confirmată de rudele acestuia.

Aflat la o clinică din Turcia, el a fost deconectat de la aparate. Vestea dispariţiei lui Florin Cioabă a îndurerat întreaga comunitate a romilor şi l-a luat prin surprindere pe renumitul politician şi artist Mădălin Voicu, care a fost marcat profund de tragedie.

„Suntem într-o mare suferinţă”, a spus Mădălin Voicu.

Trupul neînsufleţit al regelui romilor Florin Cioabă ar putea fi repatriat astăzi. Ministrul de Externe acordă sprijin pentru repatriere. El va fi adus în ţară cu un avion privat.

Florin Cioabă s-a născut în data de 17 noiembrie 1954 şi avea 59 de ani.

În ultima perioadă de timp acesta suferise mai multe atacuri de cord. Florin Cioabă a suferit un infarct, luni după-amiază, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia. A fost în stare gravă timp de mai multe zile, fiind ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor şi a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Üniversitesi din aceeaşi provincie a Turciei. Acolo, medicii i-au montat un dispozitiv de asistare circulatorie, care să-i ajute inima să pompeze sânge.


Intră acum și în grupul de