Senatoarea de Suceava Steliana Miron inclusa de presa intre frumoasele cu sanse la titlul de „Miss Parlament”


Intră acum și în grupul de

Vasilica MironDeputaţii sunt curioşi nevoie mare să afle care este cea mai frumoasă şi mai sexy aleasă din Parlamentul României, aşa că, în plină vacanţă, au pus la cale un proiect amuzant pentru începutul lui septembrie, când vor reveni la lucru pentru o nouă sesiune parlamentară: organizarea unui concurs de Miss, scrie libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, “Întrecerea divelor din Parlament” nu va semăna însă cu clasicele concursuri de frumuseţe, aşa că nu vor exista defilări în rochii de seară sau în costume de baie.

În schimb, deputaţii şi senatorii o vor putea vota, sub protecţia anonimatului, pe cea pe care o consideră cea mai atrăgătoare colegă. Vor avea la dispoziţie o urnă în care vor putea introduce bileţele cu numele favoritei.

“Avem foarte multe colege frumoase şi cred că ar fi bine să ştim pe care o admiră cel mai mult deputaţii şi senatorii. Împreună cu mai mulţi colegi m-am gândit să organizăm un fel de Miss Parlament, să-i zic aşa, ca să vedem ce gusturi în materie de femei au aleşii. Cei care vor dori vor introduce câte un bileţel cu numele favoritei, iar după două săptămâni, vom contabiliza voturile şi vom şti cine e Miss Parlament”, a spus deputatul PDL Alin Popoviciu, unul dintre deputaţii care vor fi în comisia de numărare a voturilor.

Popoviciu crede că acest concurs va fi câştigat detaşat de PDL, întrucât formaţiunea are cele mai sexy alese: Elena Udrea, Roberta Anastase – fostă Miss România – sau Raluca Turcan.

Cu toate acestea, nici pesediştii, liberalii sau PP-DD-iştii nu stau rău la acest capitol. Printre frumoasele cu şanse la titlu sunt şi Cătălina Ştefănescu, Oana Mizil (PSD), Alina Gorghiu şi Raluca Surdu (PNL) sau Steliana Miron (PPDD).

Deputata PNL Alina Gorghiu, al cărei nume a fost promovat în rândul doamnelor frumoase, consideră că un astfel de concurs este o prostie. „E o aberaţie marca Popoviciu. Cred că ar trebui să-şi revină în simţiri odată cu toamna, că trece căldura. Parlamentul nu e un loc în care să defilezi pe un podium, astfel de fantezii sunt doar în capul domnului Popoviciu”, a spus Gorghiu, contactată de gândul.info


Intră acum și în grupul de