Senatoarea Steliana Miron a fost votata “Cea mai sexy aleasa”. Vezi ce pozitie ocupa Elena Udrea!


Intră acum și în grupul de

Miron si UdreaÎn urma unui sondaj propus cititorilor de ziarul libertatea.ro, senatoarea PP-DD de Suceava, Vasilica Steliana Miron se află în fruntea clasamentului, fiind votată “Cea mai sexy aleasă”, în detrimentul altor frumuseți precum Elena Udrea sau Roberta Anastase.

Libertatea.ro arată că mulţi o consideră pe Elena Udrea drept cea mai sexy apariţie pe holurile parlamentului. De altfel, Alin Popoviciu deputatul PDL care a venit cu ideea organizării unui concurs de miss în Casa Poporului este convins că acesta va fi câştigat de una dintre reprezentantele din partidul său: Elena Udrea, Roberta Anastase – fostă Miss România – sau Raluca Turcan.

Numai că, surpriză: cititorii ziarului Libertatea nu sunt de acord cu gusturile aleşilor: nu Elena Udrea este cea mai sexy aleasă. Sondajul propus de noi a fost câştigat detaşat de Steliana Miron (PP-DD) care a obţinut de aproape trei ori mai multe voturi decât fostul ministru al Turismului, care ocupă poziţia secundă. În plus, Roberta Anastase care a fost încoronată Miss România a primit cele mai puţine voturi din partea celor care şi-au exprimat opţiunea pe site-ul amintit.

Parlamentarii românii speră să înceapă sesiunea parlamentară de toamnă într-un mod inedit: prin organizarea unui concurs de frumuseţe. Ei vor să aleagă cea mai frumoasă, cea mai bine îmbrăcată, cea mai populară şi cea mai deşteaptă femeie din Casa Poporului.

„Avem foarte multe colege frumoase şi cred că ar fi bine să ştim pe care o admiră cel mai mult deputaţii şi senatorii. Împreună cu mai mulţi colegi m-am gândit să organizăm un fel de Miss Parlament, să-i zic aşa, ca să vedem ce gusturi în materie de femei au aleşii”, a declarat deputatul PDL Alin Popoviciu.

Juriul va fi format din aleşi de la toate partidele.


Intră acum și în grupul de