Vezi cum suna primul single al talentatului artist sucevean Mihai Boicu!


Intră acum și în grupul de

Mihai BoicuCasa de discuri JHaps Records anunță oficial semnarea celui mai nou proiect cu tânărul și talentatul artist sucevean Mihai Boicu, alias Michael Bass, care își lansează primul single, intitulat “This is love”.

Mihai Boicu este cunoscut publicului sucevean grație interpretărilor sale vocale și instrumentale, la chitară, având numeroase participări muzicale locale și naționale, la evenimente precum – FOLKEVER Siret, Chira Chiralina Calafat, Festivalul de muzică folk „Poarta Sărutului” de la Târgu Jiu ș.a., în cadrul cărora a ocupat poziții de top în clasamentul final.

Pentru a putea cânta și a se  acompania singur a studiat chitara clasică și pianul, în cadrul reputatului Colegiu de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava. În prezent este student în anul III la Facultatea de Economie și Management din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” Suceava.

This is love este o piesă ce abordează mai multe genuri muzicale – club, trance, pop”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Mihai Boicu, care a dezvăluit că își dorește să ajungă în topurile radio și pe scenele internaționale.

„Am intrat cu entuziasm în studiourile casei de discuri JHaps Records, unde am început compoziția pentru primul meu single. Am fost ajutat în mare parte de doi dintre cei mai talentați compozitori ai casei, aceștia fiind Preston și Ramon, hotărând în final să lansăm piesa împreună”, a completat artistul.


Intră acum și în grupul de