Senatoarea Steliana Miron, aparitie de senzatie la cea de-a doua editie a Balului Vienez de la Suceava


Intră acum și în grupul de

Senatoarea Vasilica Steliana Miron, care a participat sâmbătă seară la cea de-a doua ediţie a Balului Vienez organizat la Suceava, a atras toate privirile cu o ţinută extrem de elegantă, dar şi seducătoare în acelaşi timp.

vasilica steliana miron

Politiciana şi-a făcut apariţia la braţul soţului său, într-o rochie neagră, elegantă, realizată într-un  atelier din Suceava. Piesa de rezistenţă a ţinutei a reprezentat-o însă colierul lucrat minuţios, pe care senatoarea l-a purtat cu multă atitudine.

La evenimentul de sâmbătă seara, organizat în scop caritabil, Vasilica Steliana Miron a achiziţionat un tablou pentru care a plătit suma de 200 de euro.

Senatoarea arată pe pagina personală de Facebook că banii obţinuţi din organizarea balului vor fi donaţi Casa de Copii „Sfântul Gheorghe” din Dolhasca. În acelaşi timp, pentru a încuraja şi susţine performanţa, au fost oferite două burse de excelenţă pentru un elev şi un student din judeţul Suceava, care au obţinut rezultate remarcabile la nivel naţional sau internaţional.

Cea de-a doua ediţie a Balul Vienez de la Suceava a avut loc sâmbătă, 8 februarie, la Conacul Domnesc.

Orchestra Simfonică din Bucureşti şi contratenorul Cezar Ouatu au avut rolul de invitaţi speciali, la Balul Vienez 2014.


Intră acum și în grupul de