Insarcinata in opt luni si jumatate, sotia unui reputat tenor sucevean munceste pe rupte


Intră acum și în grupul de

Deşi este însărcinată în opt luni şi jumătate, fosta „bebeluşă” Oana Ioniţă (32 de ani), soţia tenorului Florin Budnaru, sucevean la origine, munceşte pe rupte, alături de micuţele sale eleve.

Bebelusa Oana insarcinata

Potrivit libertatea.ro, deşi mai are două săptămâni până la momentul naşterii, Oana nu a renunţat la munca de coregrafă, trezindu-se şi acum cu noaptea-n cap pentru a ajunge la sala de antrenament, unde o aşteaptă micuţele balerine.

Aceasta a declarat pentru sursa citată că nu-i pasă că pe parcursul sarcinii a luat în greutate: “Nu ştiu câte kilograme am luat. Nu vreau să mă urc pe cântar, pentru că nu-mi pasă. Ştiu că voi slăbi după ce voi naşte. Vreau să am un copil sănătos, iar Florin, soţul meu, abia aşteaptă să-l ţină în braţe”, a spus Oana.

În luna iulie a anului trecut, Oana s-a căsătorit cu Florin Budnaru, tenor la Teatrul de Operetă „Ion Dacian” din Capitală. Cuplul a fost cununat de Mihai Găinuşă şi de soţia acestuia, Ioana, cei doi urmând să fie şi naşii de botez ai micuţului ce va veni pe lume în curând.

Oana Ionita si Florin Budnaru


Intră acum și în grupul de