Suceveanca Maria Andreea Varlan, aparitie de senzatie la Gala Premiilor Radar de Media


Intră acum și în grupul de

Îmbrăcată într-o salopetă albă mulată pe corp, asortată cu o pereche de pantofi stiletto, cântăreaţa Maria Andreea Vârlan, suceveancă la origine, a făcut senzaţie miercuri seară, la cel mai important eveniment media al sezonului, Gala Premiilor Radar de Media, ediţia primăvară 2014.

Un invitat permanent al ediţiilor Galei Radar de Media, Andreea a avut menirea să acorde, împreună cu modelul Bogdan Vlădău, Premiul pentru „Cea mai sexy vedetă masculină”, care a ajuns la unul dintre cei mai mediatizaţi bărbaţi din showbizz-ul autohton, Victor Slav.

Maria Varlan2

Onorată şi entuziasmată să împartă scena cu doi dintre cei mai frumoşi bărbaţi din România, Maria Andreea a rămas cu o impresie foarte bună, declarând pentru NewsBucovina.ro: „Bogdan Vlădău şi Victor Slav sunt nişte oameni absolut normali, la locul lor”.

Maria Varlan1

Reamintim că, în ediţiile precedente ale Galei Radar de Media, frumoasa artistă suceveancă a avut ocazia să îi ofere Danei Rogoz premiul pentru „Cel mai bun blog”, iar în Andreei Esca, premiul pentru „Jurnalistul anului 2012”.

În cadrul Galei Premiilor Radar de Media, ediția primăvară 2014, s-a premiat:

• Domeniul All Media: cel mai bun post de radio online, cea mai bună platformă de știri, cel mai bun blog, cea mai bună revistă și cea mai bună voce de radio.

• Domeniul Televiziune: cel mai bun show de divertisment, cea mai bună emisiune tv, cea mai bună emisiune informativă, cel mai bun reality show tv/sitcom , cel mai bun prezentator tv (cuplu).

• Domeniul Showbiz: cel mai bun actor, cea mai bună melodie a sezonului, cel mai bun producator muzical, cea mai sexy vedetă feminină, cea mai sexy vedetă masculină.

Showul Galei Premiilor Radar de Media a adus în premieră absolută conceptul de muzică 3D oferit de Lions Beat alături de cântăreața IRRA. Pe scenă au mai urcat artiştii din trupa SuperChill, What’s UP, UDDI (Dragoș Udilă) și Ruby. Atmosfera a fost întreținută de trupa Bedda Band, iar întregul evenimentul a fost prezentat de actorii Mădălina Anea (suceveancă) şi iubitul său, Paul Diaconescu, cunoscuţi publicului după prestaţia fără cusur din serialul “Îngeri pierduţi” difuzat de Acasă TV.


Intră acum și în grupul de